Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

eserutkur09

Üye
  • İçerik sayısı

    84
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

19 İyi

eserutkur09 Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 04-06-1995

Platform İstatistikleri

  • Yaş 28
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Devam eden serüven... </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Kuşadası-Kıbrıs
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Primo ve testo

    Benim ilk düşüncem ; acaba ilaç kana karışmayıp deride kaldığı için mi bu ağrıyı yapıyor diyeydi, acaba böyle birşey olma ihtimali varmıdır yoksa çok cahilce bir düşüncemi . Yoksa gayet normal herkesin yaşamaya mahkum olduğu bir eczane sustonunu acısımı . 2 3 senedir testo enanthate yapıyordum hiç bir sıkıntı yaşamadığım için bir an korktum haliyle...
  2. Primo ve testo

    Siyah enjektör ile yaptım 2 sefer ikiside aynı şekilde ağrıdı bugun ise kahverengi ile yaptım şuanlık bir sıkıntı yok 13mm'lik kahverengi daha rahattı açıkcası ama acısı çıkarsa yarın çıkar
  3. Dianabol hakkında

    Evet dianabol yüksek kan basıncını yapıyor kendisi fakat bununla baş etmek gayet mümkün. Beslenmende kan basıncını düşürmene yardım edecek şekilde beslen ( Bulgur, yoğurt, elma vs...) aynı zamanda kan basıncı 2 farklı mekanizmadan artıyor ; 1. artan su tutumuna karşın vücudun otomatik olarak suyu atmaya çalıştığı için kan basıncını arttırıyor, 2. ise kırmızı kan hücre sayın arttığı ve kan hücrelerin kalınlaştığı için damarlarının içerisindeki basıncın artışına dayalı kan basıncı artıyor ( çok göz ardı edilen kalp krizinin asıl sebebidir ) fakat tabikide normal ve olası yan etkiler güzel bir diyet ve kardiyo ile çok normal seviyelere çekersin merak etme
  4. Primo ve testo

    Şuan bende testosterone olarak tekrar sustanon kullanmya başladım bizzat eczaneden aldığım tek başına 1ml vurmama rağmen sol tarafım felçli gibi geziyorum. Daha önce yüzlerce kez kendime bacaktan enjeksiyon yaptım ama sanırım sustanon biraz fazla yağlı. Bunun önüne geçebilecek bir tavsiye varmı ?
  5. Caspian androne 250

    Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 11 haftadır Caspian Tamin Androne 250 isimli testosterone markasını kullanıyorum ( yeni iran dedikleri ). Daha öncedende bir çok kez testosteron kullandım. Bu ürünü kullanırken diğerlerinden bir fark yok pump, güç, sertlik, hacim herşey yolunda fakat geçen gün öylesine meraktan Total Testosterone testi yaptırayım dedim. Total testom normal seviyelerin aşırı derecede altında çıktı, fakat herşey gayet yolunda daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu, ilacın testte çıkmaması gibi ?
  6. Kür içi mct olayı

    Kesinlikle öyle ...
  7. Dallas mccarver steroid döngüsü (steroids cycle)

    yüksek doz yüksek kazanç değil ne yazık ki bunun canlı örneği Dexter Jackson, emin olun gerçekten profosyonel olan insanlar, steroidleri bizim kullandıklarımızdan çok farklı kullanmıyorlar, hele ki enjeksiyon yani reseptöre bağlanan yağ bazlı ilaçları isterseniz 2000mg vurun 750 1000 den farkı olmayacaktır tek yapacağı bilinçsiz kullanımınz yüzünden size zarar verecektir yan etkileriyle, fakat reseptöre bağlanmayan ilaçlarda olay ne yazık ki böyle değil, oral anabolizanlar ve enjeksiyon winstrol gibi ilaçların hiçbiri reseptör üzerinden çalışmazlar yani bunları ne kadar fazla alırsanız evet alacağınız etki o kadar artacaktır fakat en zararlılarıda bunlardır, o yüzden herşeyin dozunu bilmekte fayda var diye düşünüyorum.
  8. Tren e+ testo e cutting

    treni ilk kez kullanacaksan enant formunda 400-500 yeterli söylediğin rakamlar yüksek
  9. Testonun etkisi nasıl oluyor?

    istersen en uzun ister olsun etkisi 4-5 gün sonra hissedersin bu kadar açık ve net söylüyorum. Nasıl anlarım diyorsan, idmanda ki pump ve cinsel istek kısa dönemde en kolay anlayabileceğin yoldur, 2. 3. haftadan sonrada su tutumuna bağlı hacim artışlarını hissedeceksin ve kaslarının sert dolu oluşunu hissedeceksin, 4.5. haftalardan sonra ise güç ve dayanıklılık zaten hissetmiş olacaksın, fakat bunlarıda kafanda abartıp çok birşey bekleme.
  10. Tren enantat ve deca kullanımı

    Katılıyorum kullanılabilir.
  11. Hiç testo yu kesmemek

    Sagolasin hocam tesekkurler
  12. Hiç testo yu kesmemek

    Bununla ilgili bilimsel makaleyi 3 gün sonra paylasacagim burada.
  13. Sürünce kas çıkaran supplement gelmiştir !

    Kafalar pırıl pırıl canım ülkemde
  14. Hiç testo yu kesmemek

    Dönünce atacagim yurtdisindan
  15. Hiç testo yu kesmemek

    Ester degistirmene kesinlikle gerek yok reseptor muhabbeti diye bir olayda kesinlikle ve kesinlikle yok , suan yurtdisindayim Turkiyeye gittigimde sana bunlar ile alakali bilimsel makaleleri paylasacagim. Senik reseptor dedigin sey ortalama 6 saatte bir yenileniyor, testoda alacagin verim dusmez uzun sure kullanabilirsin ester degistirmenede gerek yok enanthate devam et , fakat ne kadar yararli olur senin icin cok uzun sure kullanim bilemem. Anabolizanlarinida tavsiyem trende 11~12, decada ise 15 haftayi gecmemen yonunde boldenonda en fazla bana kalirsa 20 hafta olmali , bana kalirsa musabik bir sporcu degilsen tablet steroide hic gerek yok , hem sindirim sistemine hemde karacigere gereksiz yük... Mesela 12 hafta tren yaptiysan 9 10 hafta dinlen sonra baska anabolizana gec ...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×