Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BigBODY

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

BigBODY Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Enantat , Sustanon ve Danabol

    Merhaba arkadaşlar . 2 yıllık fitness geçmişim var. İlk küre girmeği düşünüyorum elimde 8 sustanon 250 8 tane rimobolan , danabol 100 tane 10 mg ve Testosteron enantat 10 ml ( 1 ml / 200 testo ) Bunlari bu şekilde kombinlemeyi düşünüyorum 1-8 Hafta Pazartesi Enantat 250 mg ve Perşembe Sustanon 250 mg 1-4 hafta Danabol 30la başliyib 50ye kdar çıkacağım. Nasıl olur 5 Testosteron türevi giriyor vücuda zarari dahamı fazla olur . Düşünceleriniz nedir ?
  2. İLK KÜR SUSTANON DANABOL

    MERHABA arkadaşlar 2 yıldır vg yapıyorum doğal olarak artik kilo alamıyorum hep 72 74 arasında git gel yapıyor. artıık biraz hacimlenmek için bu kürü planladım /( boy 183 yaş 21 kol 39 cm omuz 123 falan kilo 73 ) 6 hafta düşünüyorum haftalık 500 mg sustanon ( p.tesi ve perçembe vurucam iyneleri ) danabol ilk hafta 30 mg başlayıb 40 ve 50 ye giderek bitirmeyi düşünüyorum toplamda 3 hafta kullanıcam koruyuu olarak NAC 600 BENEXOL B12 VE ANIMAL PAK KULLANICAM . pct testlerden sonra karar vericem şimdi aklıma takılan sorular şunlar ilk kürde sustanon zararı ne kadar olur. 4 ester olduğundan dalgalnma yapar doğal hormon dengeni bozar diyende çok bişey yapmaz diyende . teecrübeli arkaşlar bilgilerinizi paylaşirsaniz sevinirim . kür içi arimdexe gerk varmı ? başka eksik varsada söyleyin. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  3. Ilk kür için yardım lazım

    Selam arkadaşlar . İlk kürümü yapmayı düşünüyorum. Internetden alışverişe pek güvenmiyorum. Arkadaşımdada Testo P kalmış. Bulk için Primobolanla kombine olurmu ? Haftalik 2 enjeksiyon ( 1 testo p 1 primo ) Etkisi olurmu ? Kür zamanı hangi ilaçları kullanmam lazım ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×