Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

merkar

Üye
  • İçerik sayısı

    565
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    13

merkar kullanıcısının son zaferi 14 Kasım 2019

merkar en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

132 Mükemmel

3 Takipçiler

merkar Hakkında

  • Derece
    Bilgin
  • Doğum Günü 30-11-1985

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    MakineMühendisi
  • Konum:
    Antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

2.281 profil görüntüleme
  1. Lh / fsh düşüklüğü

    test sonucunu atabilir misin?
  2. Lh / fsh düşüklüğü

    bunun tek bir açıklaması var, oda ilaç hala kanda. bahsettiğin lh aralığında üst sınıra yakın testosteron seviyenin olması imkansız gibi bir şey. fakat 40 gün geçti demişsin, o kadar zaman içinde böyle değerlerin çıkması garip.
  3. Testo pri. tren a. masteron kürü hakkında

    dediğim gibi enjeksiyon sıklığını arttır. pazartesi-çarşamba-cuma-pazar-salı-perşembe-cmartesi şeklinde devam et (350mg tren-350mg test p-350mg masteron almış olursun haftalık). bu şekilde yaparsan daha verimli olacaktır. senin uyguladığın düzende ilaç çok fazla dalgalanma yapacak ve bir varmış bir yokmuş gibi hissettirecek kendini.
  4. Testo pri. tren a. masteron kürü hakkında

    acetate ester tren kullanıyorsan enjeksiyonlarını günlük, olmadı gün aşırı yap. haftada 2 enjeksiyon ilaçtan alacağın verimi fazlasıyla düşürecektir. 100.50 derken ne demek istediğini anlayamadım?
  5. Bakteriostatik su hk.

    kendin yapabilirsin malzemeler; steril flakon-benzil alkol-serum fizyolojik su her 10ml serum fizyolojik su içerisine, 10ünite (0,1ml) benzil alkol ekle ve steril flakonda muhafaza et. lazım oldukça kullanırsın
  6. Efedrin

    bu kıyaslama olmamış. saydığın roidlerle efedrini aynı kefeye koyarak sapla samanı birbirine karıştırmışsın.
  7. Böbrek ve karaciğer sonuçları.

    tablet ürün kullanıyor musun? karaciğer değerlerin üst sınırın 2 katı civarından yüksek çıkmış. ayrıca iyi kolesterolünde alt sınırın altında. karaciğer için takviye kullan (milk thistle-nac600-900 vb) kolestrol için omega 3 (somon tüketebilirsen çok iyi olur) - carnitin, yeşillik ve kardiyo kan değerlerinde RDW'de yüksek görünüyor. demir eksikliği yada b12 eksikliği olabilir. onlara da baktırmakta fayda var
  8. Iran ilaç sahtemi testli yardım

    tahlili kaçıncı hafta yaptırdın?
  9. Ereksiyon problemi cözüm lütfen

    eğer öyleyse sorun psikolojik veya libido eksikliği olarak tanımlanabilir. gerçek bir ereksiyon probleminde, her ikisinde de sıkıntı yaşıyor olurdun. bu kadar uzun süre kür yapıp kısa sürede eskisi gibi olabilmek şans işi. belki hiç bir zaman eski libidon olmayacak. şuan yapman gerekenler; kendine zaman tanı, yaşadığın sorunla ilgili kafanı çok fazla meşgul etme, doğal yollarla libidonu arttırabilecek takviyeler kullan.
  10. Progesteron ve faydalari.

    hocam çok güzel bir paylaşım olmuş. forumlar da belkide progesteron üzerine tek paylaşım dahi olabilir. elinize sağlık. 3 ay önce yaptırdığım tahlilde progesteron 0,17 ng/ml çıkmış. referans aralığı için 0,2-1.4ng/ml verilmiş ve tahlil raporunda düşük olarak belirtilmiş.
  11. Aşırı terleme

    Yeni farkettim e2 yüksek diye yazmışsın. E2 yüksekliği de ani ateş basması yapar.
  12. Aşırı terleme

    baş dönmesi var mı? kan değerlerine baktır. tansiyonu ölçtür. hemoglobin fazlaca yükselmiş olabilir. kan verirsin seni belli bir süre idare eder.
  13. Humatrope 72 ui

    toplamda ne kadar sıvıyla karıştı? buradan hesap edebilirsin. ayrıca kendi kalemi yok mu humatrope'un?
  14. Prengly dozaj ayarlama

    hcg 1500iu diyor, nasıl her 10birim 500iu yapıyor? 5000lik hcg ile karıştırıyorsunuz. 1500/100 = 15iu 15iu x 10 = 150iu 150iu x 7 = 1050iu yapar. sonuç = 70ünite vuracaksın. zaten fotoda da 70iu göstermiş

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×