Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

17-04-2024 tarihinden beri tüm alanlarda en beğenilenler

  1. 13 points
    Öncelikle selamlar, Yaş : 22 Boy : 1.83 8 haftalık kısa süreli bi Bulk serüveninin son haftasındayım. Sürece başlamadan önce kafamda birtakım soru işaretleri mevcuttu. Açıkçası sadece sarms kombinasyonu aracılığıyla kütle koyabileceğim kanaatinde değildim. Forumda açılan ve Burak hoca'nın himayesi altında sürdürülen başarılı sarms kürlerini görünce Burak hoca ile irtibata geçtim. Sağ olsun sürekli soru sormaya teşvik etti, her aradığımda tüm suallerime anlaşılır biçimde çözüm odaklı hareket ettiği için kendisine fazlasıyla müteşekkirim. Kür öncesi referans aldığım konu : Küre girmeden belirtmem gereken hususlar, herhangi bir şekilde uzun süreli spor geçmişim yok, zaten spor için gerekli zamanı ayırabilmem de olabildiğince güç. Aktif olarak Suriye'de görev yapmaktayım. Sık sık meskun-mahal , intikal, vb. faaliyetler dolayısıyla disiplinli bi süreç geçiremediğimi belirtmek de isterim. Kendimce antrenman yapabileceğim ekipmanlarım ve ufak bi kulübeden salonum var. Aynı zamanda söylemek isterim ki sürece başlamadan önce göğüs bölgemdeki kemiklerim sayılıyordu , sırtım da yine aynı şekilde idi. Şeffaf konuşmak gerekirse henüz başlangıç seviyesinde iken kendimi tatmin edecek bi seviyeye ulaştığımı düşünüyorum. Teşekkürler, esenlikler.. Kür başlangıcı : Başlangıç : 59.400 Kür detayları : İlk 4 hafta : Mk677 Son 4 hafta ise : Mk677 / Rad-140 Mix Ürün Şeklinde süreci tamamladık Kür bitişi : 68.150 kg
  2. 11 points
    Selam arkadaşlar. @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde; 500 Testo 500 Bolde 400 Deca olacak. @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah 3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim. Sağlam amele yanığı olduk😄 Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
  3. 5 points
    15 yaşında sustanon kürü yaptım diyor adam ve yine yapacağım diyor sen ne anlatabilirsin ki bu kafada birine? Bırak cevap bile verme belasını kendi bulsun. Çocuk oyunu sanıyorlar bu ilaçları. Konu sahibi arkadaş oku burayı bak oku ki daha fazla saçmalama.
  4. 5 points
    Haftada bir 125 mg kullanabilirsin , kendimden örnek vereyim 7 aydır hiç off vermeden kürdeydim ve son zamanlarda debelenip duruyordum ne kilom artıyordu ne öğünleri bitirebiliyordum , 1 kilo yukarı bir aşağı gidip geliyordu yorulmuştum, mental ve vücut olarak. Ramazanda testo hariç herseyi kestim antrenman dahi yapmadım 4 hafta , 125 mg testo ile devam ettim halen de ediyorum, geçen hafta antrenmanlara başladım ve +7 kilo ekledim 10 günde , bazen biraz rahatlatmak gerekiyor kendini uzun zamandır en iyi hissettiğim doz diyebilirim.
  5. 5 points
    Dostlar, yine yanlış örnekleri referans alıyorsunuz. Bizler yarışmacı değil hobiciyiz. Yarışmacının umarsızca girdiği dozlar bizi bağlamıyor. Biz steroidi sporun ana kolonu olarak değil destek olarak kullanıyoruz. Hal böyle iken pek ala 250mg bizim için Blast olabiliyor. 500mg testosteron alıp ilaç kullanmadığını düşünen arkadaşların sağlık sorunlarından dolayı bir gün "almadığını düşündüğü anaboliği bırakmak zorunda kaldığında ki" kütle kaybını görseniz şaşarsınız. Bu da bizi konunun tamamen göreceli olduğu sonucuna götürüyor. Bana göre 250mg anabolik, kürdür. Kazanımları kısa zamana değil zamana yayıp en az zarar ile ilerlemeye özen gösteriyorum. Yarışmacı değilim ve sağlık için spor yapıyorum. Biraz tavşan ve kaplumbağa hikayesi yani Hedef ile alakalı. O yüzden boşa tartışmayın. Sorunun cevabı olarak ise her zaman için kandaki testosteron değerini 700-1200 bandında tutmak mental olarak en iyi sonucu verir. Ne kadar doz gerektiği ise senin bünyen ile alakalı bir meseledir.
  6. 4 points
    Geçmiş olsun diyen tüm kardeşlerime / dostlarıma teşekkür ederim. Öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim. Forum kültürünün doğası böyle. Biz bilgiyi birbirimizden öğrenip yine birbirimize aktarıyoruz. Zaten bana bedava sunulmuş bir şeyi para ile satmam hiç etik olmaz. En nihayetinde kendi adıma benim ücretim, sizlerin iyi olmanız ve bir teşekkürünüz. Bunun maddi denkliği yok. Sivilce ilacı kullanırken antrenmanda biraz vites düşürmek gerekiyor. Kendine dinlenmek için zaman versen daha iyi olur. Bu işin doğası gereği anabolik de kullansan haftalık aşmaman gereken set sayıların var. Büyük kas grupları için 20 set / hafta, küçük kas grupları için 12 set / hafta. Set sayısını artırmak yerine ağırlıkları artırabilirsin. Serdar Aktolga ayrı bir vaka. Anabolikten çıktığı ilk 2 ay 20 kilo vermesi (teyit edilmemiş kaynaklardan edindiğim bilgiye göre tamamen çıkmamış) size de garip gelmiyor mu? Çevremde natural olarak kendini bu işlere vermiş kardeşlerime hep diyordum. Spor tavsiyesini asla anabolik kullanan birinden almayın, Natural olarak senelerini vermiş insanlardan alın. Anabolik kullanan birinin bilgisinden ancak, anaboliği bıraktığında elde kalan formuna bakarak emin olabilirsiniz diye. Hala lafımın arkasındayım. Anabolik kullanıyorsanız da sporunuzun temeli değil, desteği olacak dozlarda olsun. Sonra daha önce de defaen şahit olduğum müsabık bodyci durumuna düşersiniz. İlaç biter siz bitersiniz. 44 yaşındayım. Vücuduma her açıdan çok güzel hükmediyorum. Eğer senelerce kesintisiz olarak yüksek doz anaboliklerde kaldıysan ve bırakma kararı aldıysan evet hükmedemezsin. Ama yok spor hayatının çoğu natural geçti ise ve insan gibi dozlarda kaldıysan o iş öyle olmuyor Doğru hedef belirleyeceksin. Tekrar söylüyorum body building daha büyük olma sporu değildir. Vücudunu iskelet sistemine, beden oranına en yakışan haline getirme sanatıdır.
  7. 4 points
    Kardeşim baştan uyarıyım diğer boldenonelara hiç benzemiyor deli gibi çalışan bir boldenone 8. Haftadan sonra tansiyon ve öksürük krizi yaşadım ben noxy de bunlar yan etki olarak kötü ama etkisi muhteşem bir ilaçtı önlem alarak ilerlemeni tavsiye ederim 🙏🏻
  8. 4 points
    Artık anlamak çok zor! Eskiden çarpıntı yan etkisi vardı öyle az çok anlıyordu herkes ama yeni keşfedilen ve ilaçlara eklenen bir madde var adını unuttum bu çarpıntının önüne geçiyor bu madde mesela balkan clende 3,4 tane iç elin ayağın birbirine karışırdı 2020-21 sonrası clenlerinde o sıfıra indir o madde sayesinde ve bir çok büyük markada bu ek maddeyi kullanıyor çünkü panik atak, anksiyete gibi problemler yaşayanlar bu ilaçları kullanamıyor durumları kötüye gidiyordu şimdi o ek madde sayesinde titreme gibi yan etkiler sıfıra indirgendi. Haliyle bu durum aslında piyasada kötü niyetli satıcılarında işine yaradı. Gerçi bu maddeyi bilende çok yok içine eklendiğinden bile haberi yok çoğu kişinin. O yüzden güvenilir marka ve satıcı bulunca düşünmeden al kullan vücuduna girdikten sonra ilaç sonuçlarına göre doğru mu yanlış mı anlarsın.
  9. 4 points
    Kürümde İlk kez kullanacağım yeni eklentiler yaptım mk-677 follistatın 344 ürünleri kullandıktan sonra form paylaşımı yapacağım...
  10. 3 points
    Geçmiş olsun. Bu neresi tam anlayamadım, kalça ise morluğun olduğu yer, doğru enjeksiyon yeri değil bence... Başka yerse bilemiyorum... Morarmanın olması bazı durumlarda mümkün ama bu geniş bir alana kızarıklıkla yayılmış, alerjik reaksiyon göstermiş olman muhtemel, ayrıca değişik şekiller oluşmuş derinin yüzeyinde... Kullanmayı bırakman iyi olmuş at çöpe onları... Turuncu uçlu 25 g enjektör dışında bir şey kullanmayın gereksiz bu durumlar yaşanıyor, ve ne idüğü belirsiz steroidleri alıp vücudunuza sokmayın. Sağlık o kadar ucuz değil... Doktora gitsen bunu nasıl anlatırsın bilemiyorum ama kan tahlili yapılması gerekli. Duruma göre antibiyotik veya alerji ilaçları yazabilir...
  11. 3 points
    100 iu 1ml demek yani kardeşim benim senin 1ml ilacın 100 mg ise 0.5 çekersen 50 mg ayarlamış olursun
  12. 3 points
    Anabolikler sonsuza kadar büyütmüyor. Bu noktada durup, PCT yapıp dinlenip tekrar girmeni tavsiye ederim. İmkan varsa kesinlikle düşük - orta doz anabolik + peptid kullanmanı tavsiye ederim.
  13. 3 points
    Kime göre? Neye göre? 250mg Cruise mantığına uygun bir dozdur. Yarışmacılar arasında 200-400 arası en sık kullanilan Cruise dozu. Normal bi insan bence pct yada çok düşük dozaj TRT(100mg) devam etmeli.
  14. 3 points
    Görüşlerin için çok teşekkür ederim.Belirttiklerinin hepsinde hemfikirim.İsmim Asutay bu arada memnun oldum
  15. 3 points
    Geçmiş olsun bence bir doktorun verebileceği en kötü tedavi testosteron tedavisidir. Bitkisel kürler adlı paylaşımlarıma bir bakın isterseniz.
  16. 3 points
    Kim söyledi zana böyle bişey yapmanı? Dışarıdan testestesron alacaksın tabiki tembelleşir küçülme yapar oldukça normal bu durum. Yaptığın şeyi doğru bulmuyorum.
  17. 2 points
    Herkese merhaba, Burak hocayla başlayıp bitirdiğimiz 8 haftalık definasyon sürecini sizinlelede paylaşmak isterim. Yaşım 34 yaşında ve 1.86 boyundayım 8 yıldır ara ara sakatlığım olsada kesintisiz yapmaya çalışıyorum ağırlık antremanlarımı. Son 8 aydır sol omuzda yırtık bisepsde tendinit ve son olarak da tenisçi dirseği sorunlarıyla spor yapamıyordum ve diyetime de çok dikkat etmeyince haliyle kilo almaya başladım. Son 3-4 aydır planladığım definasyon kürüm için Burak hocayla konuştum ve 8 haftalık bir kürün yeterli olacağını söyledi. 8 haftanın tamamında egh fragment ve yohimbe ilk 1 ay sr9009 ve son 4 hafta gw501516 olarak planladı Burak hoca. İlk bir ayda yemekte ve spor konusunda hiçbir sorun yaşamadım bir ay sonunda 116 dan 101 kiloya düşmeyi başardım. İkinci aya başladığımızda ramazan ayına başladık ve benim için sıkıntılar başladı. Ramazan boyunca öğlen ve iftar sonrası olmak üzere çift kardiyo yapmaya çalıştım ve sadece iftarda sıfır karbonhidrat olarak yemekleri tamamladım. Susuzluktan dolayı öğlen sporları eziyet gelmeye başladı ve sonlara doğru artık gücüm kalmadı bacaklarımın devamlı kasılmasından kaynaklı kardiyo yapamıcak hale geldim ama şükür kürün sonuna ulaşmayı başardım. 8 hafta olarak planladık fakat araya ramazan bayramının girmesiyle kür 7 hafta olarak bitti elimde biraz yohimbine kaldı 1-2 ay daha kardiyo yapmaya devam edeceğim tenisci dirseğinden dolayı sonrasında Burak hocayla bulk kürü planlıcaz inşallah. Resimleri 1. gün ve son gün olarak paylaşıcam aralarda resim çekmedim ve sadece hafta 1 tartıya çıktım. Alt karında sarkmaların mevcut ve ağırlık çalışmadığım için vücut sönük halde ne yazıkki bulk küründe görüşmek üzere, İlaç markaları noxy lab 1-8 hafta yohimbe 1-8 hgh fragment 1-4 sr9009 4-8 gw501516 Şeklinde planladık. Başlangıç formum; Kür sonu;
  18. 2 points
    Evet ben yıllardır ilk günden itibaren sadece bu enjektörü kullandım.Kalça omuz triceps biceps göğüs heryerden kullanıma uygun.Sadece kasın hacmine göre ya 90 derece ya 45 derece açıyla ve ucun tamamını yada yarısını sokmak kafi...Hiç bir ödem sorunu yaşamadım enjektörle ilgili.En ağır viskozitesi yoğun ilaçları da bununla enjekte ettim, sadece biraz yavaş gitti ama sıkıntı yaşatmadı... Yeşil uç siyah uç ve diğer uygun olanlarla da yapılır, ama ona göre de ağrı acı ödem gelişebilir.Çünkü dokuyu ne oranda zedeliyorsak o kadar da morarma apse vb. gelişir.Bazı hassas bünyelerde bu daha belirgin bazılarında hiç yan etki ortaya çıkmayabilir...Kısa ester kürlerinde bu resmen eziyet oluşturur...
  19. 2 points
    kan testi görmeden bişey demek çok mümkün değil maalesef falcılık olur biraz
  20. 2 points
  21. 2 points
    Gümlük 2 ya da 3 iu alabilirsin her sabah. @Askabar söylediği gibi Hyaluronik Asit kullanabilirsin. Bir de cilt önemli olduğu için düzenli Asilitesin kullanıp The Purest’ın AHA / BHA ile 2 güne bir temizleyip her akşam Niacinamid ile her akşam yüzünü temizleyebilirsin güzel kardeşim.
  22. 2 points
    Doğru diyorsun ölen vucut geliştirici sporcuların kanlarında 8-10 bin testosteron ve diğer anabolikler tesbit edilmişti.Onlara 250 mg hiç bir şey yapmaz Doğallığı unutalı yıllar olmuş, amaç vucutlarını biraz dinlendirmek kafasındalar...Fakat dönemsel olarak kullanan amatör insanların pct yapmadan süreyi uzatmalarında, bu geçerli olmamalı...Doğal üretim seviyesi min dozlarda neyse oraya kadar düşürülmeli böylece reseptör yoğunluğu tekrar eski verimli düzeylere çıksın...Kısacası onlarla bizler, bir değiliz her konuda karşılaştırma yapmak yanlış olur...
  23. 2 points
    Değerli kardeşime katılıyorum. Ben cruise döneminde TRT doz uyguluyorum. Vücudu gerçekten dinlendirmek için harika oluyor. 125MG benim için ideal TRT dozu oluyor. Kestiğim anaboliğin kandan çıkma süresini hesap ederek doz düşürüyorum. Testisler çok küçülmeden yada meni sıvısı çok azalmadan HCG uygulaması yapmıyorum. Zaten kürden küre tölerans artıyor. 150 testo - 200 tren kürümde testisler çok da küçülmedi. Küçülme bir noktada durdu hatta sonrasında bir miktar büyüdü. Meni sıvısı natural kadar olmasa da oldukça iyi. Şuan bir HCG uygulamasına ihtiyaç yok. Sende kendi vücuduna göre bunlara karar vermelisin.
  24. 2 points
    Trt doz ile cruise yapmayı karıştırdın güzel kardeşim. 250 mg cruise yapan çok kişi var. Cruise demek daha soft testosteron dozlarıyla ara dönem geçirip kazandığını korumaya çalistigin dönem bunum belli biz dozajı yok 125 mg cruise olur 250 mg kür olur hangi mantıkla dedin anlamadım. Neden 250 mg cruise olmasın. Daha prof olan ileri seviye sporcular 500 mg ile cruise yapyor. Önce cruise ne olduğunu öğrenmen lazım.
  25. 2 points
  26. 2 points
    Bence gerek yok bunlara. Orjinal ghrp6 da köpek gibi iştah veriyor. Ayrıca genel olarak bu tip uyaranlarla sağlanan iştah artışı bunları bırakınca yerleşe düşüyor. Eskisinden daha beter hale geliyor genellikle
  27. 2 points
    Ben bu sene muhtemelen yarışmayacağım. Hazırlığımı büyüme yönüne çevirdim. Malum evli olunca bazen bazı şeyleri ertelemek zorunda kalabiliyoruz.
  28. 2 points
    Merkez bankası 40 demiş siz ona +10 daha ekleyin bence Ucuz ilaç satanlar için bu konuyu okursanız mantığını anlatmış Burak hoca. Evet kendini kanıtlamış markalara ulaşmak bu dolar kurunda çok daha zorlaşacak imkanı olan alacak olmayan bakacak. Artık her şey o kadar normalleşti ki dışarıda kahve bardağı 100 lira olmuş 40,50 liraya çay içiyor millet sadece dolarla da alakalı değil talep olduğu sürece fiyatlar düşmez. Ne zaman güzel boykot başlar o zaman en azından garip kar yapma aşından vaz geçer belki satıcılar. Doların böyle olması bence satıcılarında isteyeceği bir şey değil yani doğru, düzgün mal satan satıcılardan bahsediyorum çünkü onların zaten kar marjı dolar yüzünden oldukça düşük çünkü ilacın kendi pahalı. Ama yazdığınız gibi yerli üreticilerin sevineceği durum çünkü maliyetleri düşük üretim kolay stok kolay kazançları çok daha fazla. Ben büyük stok yaptım en çok kullandığım ilaçlarla. Testosteron Boldenon Deca Tren igf1 yohimbe hgh frag rad 140 mk677 Param oldukçada alıp kenara koyuyorum. Bırakalım doları savaş bile çıksa uzun süre yetecek stoğum var Burak hocanın konusunda tarih 13 Aralık, 2021 dolar kuru : 14 liraymış düşünün
  29. 2 points
    20. Haftadayım be tansiyon ne öksürük yaşadım abi . Kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım. Noxy kullanıyorum.
  30. 2 points
    hocam özelde çok isterler bilgin olsun. ürolojiye gideceksen testislerim ağrıyor dersin yada direkt test yaptırmam lazım dediğinde neden derse ağrım var dersin geri çevirmezler diye düşünüyorum
  31. 2 points
    TRT nin mantığı ile Cruise mantığı farklı, ikisini birbirinden ayıran nokta Cruiseda dozları düşürüyor olman, TRT de sadece referans aralığının üst noktasındaki değer kadar testosteron alıyor olman. Bu değer bende 100mg kadar ben o yüzden kürden sonra 100 mg kadar alıyorum. Bu sende 125 olabilir 150 olabilir fakat fazlası olacağını sanmıyorum. Bana kalırsa pct sadece ilacı tamamen bırakıldığı zaman yapılması gerekiyor fakat TRT vs yaparken ufak HCG dokunuşları yapılmalı.
  32. 2 points
    İstanbulda bir Kızılay a gidip aşağıdaki testleri yaptırdım 2 gün önce 1850 tl tutuyor. Prolaktin Testosteron, Serbest FSH LH Testosteron, Total Estradiol (E2)
  33. 2 points
    Bende yıllarca farklı farklı bir sürü ilaç kombinledim fakat uzun zamandır tek bir favorim var. King size ONE CYLCE mükemmel içerik.
  34. 2 points
    Burada para ölçü değil piyasada sırf kaliteli gözüksün diye çok astronomik rakamlara ilaç verenler var. Çoğu kişi bunlara kanıyor. Bahsettiğiniz rakamlara zaten almak büyük problem, sporcu o rakamlara bu ilaçları almanın hayal olduğunu bilmeli. Geçen arkadaşım sarms almış 3k hatta daha fazlaydı sanırım gram etki yok parası ve zamanı çöpe gitti umarım sağlığına bir şey olmaz. Referanslarını incelemeden kimseden alışveriş yapmayın ve alışveriş yapabileceğiniz kişi ile kolaylıkla iletişim kuracak mesafede olun böylelikle kür zamanı tüm problemleri hemen çözer çok daha verimli kür dönemi geçirmiş olursunuz. Konuya gelince bende çok beğendim emek var gerçekten Tüm silah arkadaşlarına selamlar.
  35. 2 points
    Hocam testosteron yerlerde 2 ampul bir şey yapmamış yapamaz da zaten. Sizin haftada 500mg enant. ile başlayıp 2,3 ay böyle devam edip total yükseldikten sonra haftada toplam 300 mg düşüp 2,3 ay öyle devam ettikten sonra hayat standartlarınız tamamen normale döner daha sonra kalan süreçte haftada 200 mg ile devam edebilirsiniz ben böyle yapardım sizin pozisyonunuzda olsam. Ben ne dersem diyeyim siz yine doktorunuzun dediklerini uygulayın lütfen
  36. 2 points
    1 ml mk sabahtan alırsınız 1 ml lgd yüklemesi yapabilirsin antrenmandan hemen önce. Ben böyle kullanıyorum yani
  37. 2 points
    Hayırlı olsun definasyonda anlaşılacak aslında ne kadar hazır olduğun Büyüksün şuan evet ama sıfır detay ve ne kadar adale var bilemiyorum define olduğunda tüm emeğinin karşılığını hem göreceksin hem karşılığını alacaksın inşallah Başarılar şimdiden.
  38. 2 points
    Naturel sınıra ulaşmadan steroid önermiyoruz. İlla kullanacaksan only testo 250mg ile başlamanı öneririm. Beslenmeyi dinlenmeyi ve antrenmanı düzgün yaparsan güzel yerlere gelirsin.İyi bir bütçe ayır ucuza kaçma sağlam yerden al yada eczane sustanon kullanabilirsin. Pct mct ilaçların elinin altında olsun.
  39. 2 points
    Kanında hala ilaç mevcut. 15 gün bekle sonra testo lh Fsh e2 testlerini yaptır. O zaman ki duruma göre başlanır.
  40. 2 points
  41. 2 points
    Mk677 kullandım enerji ve güç olarak hissedeceksin nezaket ettiğim f344 etkileri paylaşırsan güzel olur
  42. 2 points
    Dostum şimdi yanlış yönlendirme olmasın sağlıklı birşey değil ama normalde bu ilacı kullanırken doktorlar spor dahi yapmayın diyor protein tüketmeyin suplement kullanmayın vs benim zerotaninde 6cı ayım günlük 40mg alıyorum hatta 1yıldırda aktif kürdeyim testoyu kesmedim yanına deca boldenon vs anabolizan lar kullanıyorum kan karaciğer böbrek değerlerim iyi aylık test veriyorum fakat koruyucuları aksatmıyorum bol yeşillik su tüketiyorum ben bi zararına görmedim bu ilacın eklem ağrısı dışında ama senin görmeyeceğin anlamına gelmez
  43. 2 points
    Vücudun su tutuyor östrojen hassasiyetin varsa bu da normal @rastlantisal abinin dediği gibi test vermen gerekir ayrıca bu işin mg ile alakası yok bazı adam 100 mg kullanır aromotize olur bazı adama 1000 mg de bir şey olmaz olay kişisel yani
  44. 2 points
    Önce test sonra önlem. Ezbere hareket etmek doğru olmaz.
  45. 2 points
    çünkü erkek üreme sistemi üzerinde güçsüz ve yetersiz diğerlerine kıyasla
  46. 2 points
    tamamen ezber klasik forum cümleleri Allah satıcına sabır versin lh fsh 1-8 haftalık süreçte bazısında 7 günde bazısında 8 haftada anca sıfırlanır daha fazla sürede sıfırlananları da gördüm bu arada bu ilacın dandikliğini değil senin sürece olan dayanıklılığını, direncini gösterir. Misal : bazı boksör 1 yumrukta bazısı 10 yumrukta yıkılır şimdi 1 yumrukta yıkan daha mı iyi boksörlerden? Bu rakibin direnci ile alakalı. Sen bana şunu diyebiliyor musun dostum bak bu benim doğal test sonuçlarım ben orada zaten sağlıklıyım seviyem 7-8 o zaman ben sana derim ki haklısın ilacı git adamın kafasına at. O doğal test olmadığı sürece boşa kürek çekersin. Ayrıca kısa ester değil bu ertesi gün teste giresin. 2. gün girmen lazımdı. Ereksiyon perhizi vs onları sormuyorum bile.
  47. 2 points
    Dozaj olarak 250-500 arası testestoron kullanabilirsin hedeflerine göre, masteron prop içinde 2 günde bir 50mg veya 100mg olarak kullanabilirsin. İlaç markası içinde yerli olarak; Optimum, Swiss, Hitech gibi markaları tercih edebilirsin Yabacı ve kaliteli markalar istersen; Noxy, İran Testo, Sp pharma, balkan pharma tercih edebilirsin. yerli tercih edersen tedariği kolay olur ucuz olur ama ilacın doluluğu 60-75 bandında olur. yabancı tercih edersen güvenilir satıcı bulman gerekiyor @Loving hocam gibi doluluğu %100 ve sterilliğinden emin olmuş olursun ama bütçeni daha fazla kullanırsın.
  48. 2 points
    Komik tamam sen haklısın. 20 yıldır ilaçlarla haşır neşirim bana kalkmış ne anlatıyor. Ya sen bisiklet süren birini düşün adam kaptırmış gidiyor sonra adama el kol yapıp adamı yolun ortasında durduruyorsun adamda diyor ki ya önemli bişey var galiba durayım adam durur durmaz diyorsun ki şimdi tekrar bin o bisiklete ve pedal çevirmeye başla eee niye durdurdun o zaman? Neyse bu açıklamayı bile yapmak istemiyordum fakat umarım bişeyler öğrenirsin sen o ladydigleri bi boz sonra Burada günde 10 tane konu açar ağlarsın sabaha kadar nasıl çözüm bulurum şu sorunlarıma diye.
  49. 2 points
    Banada öyle bunu savunan bazı hocalar var. Bence kür içi Klomen veya Hcg kullanmak saçma. Sistemi beşik gibi sallamaya gerek yok aç kapa aç kapa. İlaç vurur sistemi kapatırsın. İlaçla işin bitince pct yapar açarsın
  50. 2 points
    Selamlar, kan testimi verdim. Henüz sonuçları çıkmadı. 250 T.E ile devam ediyorum. Beslenme ne bulduysam onu yediğim bir dönemdeyim. Kahvaltıda poğaça simit yemeyi özlemişim)) Protein hak getire.. Ona rağmen durum fena değil diye düşünüyorum. Kan testleri gelince atacağım. İyi durumdaysam. 6-8 haftalık bir definasyon kürü yapmak niyetindeyim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×