Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 24-04-2024 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Evet o konuda yazılar var ama gh salınımı için igf tavsiye ederim
  2. 1 point
    Öncelikle selamlar, Yaş : 22 Boy : 1.83 8 haftalık kısa süreli bi Bulk serüveninin son haftasındayım. Sürece başlamadan önce kafamda birtakım soru işaretleri mevcuttu. Açıkçası sadece sarms kombinasyonu aracılığıyla kütle koyabileceğim kanaatinde değildim. Forumda açılan ve Burak hoca'nın himayesi altında sürdürülen başarılı sarms kürlerini görünce Burak hoca ile irtibata geçtim. Sağ olsun sürekli soru sormaya teşvik etti, her aradığımda tüm suallerime anlaşılır biçimde çözüm odaklı hareket ettiği için kendisine fazlasıyla müteşekkirim. Kür öncesi referans aldığım konu : Küre girmeden belirtmem gereken hususlar, herhangi bir şekilde uzun süreli spor geçmişim yok, zaten spor için gerekli zamanı ayırabilmem de olabildiğince güç. Aktif olarak Suriye'de görev yapmaktayım. Sık sık meskun-mahal , intikal, vb. faaliyetler dolayısıyla disiplinli bi süreç geçiremediğimi belirtmek de isterim. Kendimce antrenman yapabileceğim ekipmanlarım ve ufak bi kulübeden salonum var. Aynı zamanda söylemek isterim ki sürece başlamadan önce göğüs bölgemdeki kemiklerim sayılıyordu , sırtım da yine aynı şekilde idi. Şeffaf konuşmak gerekirse henüz başlangıç seviyesinde iken kendimi tatmin edecek bi seviyeye ulaştığımı düşünüyorum. Teşekkürler, esenlikler.. Kür başlangıcı : Başlangıç : 59.400 Kür detayları : İlk 4 hafta : Mk677 Son 4 hafta ise : Mk677 / Rad-140 Mix Ürün Şeklinde süreci tamamladık Kür bitişi : 68.150 kg
  3. 1 point
    Estf. sen o soruyu markaya soracaksın burası markanın support sayfası değil adamların maili var neden ürünlerinizi koymuyrosunuz diye şikayet maili at belki dikkate alırlar sende mutlu olursun hem
  4. 1 point
    Bence peptitler varsa gh ye gerek yok gh varsa peptidlere gerek yok. Bu kadar Peptit extra vurmaktansa 5 yerine 8 iü gh al. 4 seferde vur çok daha optimal. Tabi ki bu benim fikrim tecrübe ettiğim kadar böylesi daha optimal
  5. 1 point
    Muhtemelen lenf bezlerin de bir sorun var. Bence kesinlikle doktora gitmelisin
  6. 1 point
    Bence bu kadar fazla kombine gerek yok. Yurt dışında bir çok Koç sadece gh veriyor. Gh dediğimiz ilaç zaten tüm peptitleri içerisinde barındırıyor. Bence bu kadar fazla vurmaktan sa sağlam gh daha iyi iş görecektir. İgf-1 muhtemelen sahte orjinal igf-1 i 6 ay kesmeden kullanımını kimse önermez zaten.
  7. 1 point
    Genel söylüyorum. 1 mg somatropin 3 iü yapıyor. Tabi enjektöre çekeceğin miktarı içerisinde ki sıvıya bağlı değişiklik gösterir fakat 1 mg 3 iü. Yani bizler iü hesabı ile gittiğimiz için mg a çok takılma derim. Marka olarak eczaneler genelde genotropin veriyor o güzel ama o yoksa saizen humotropin vs de olur. Yeter ki eczane ürünü olsun.
  8. 1 point
    Tabikide 1 mg=3 iu Genotropin kullanabilirsin bunuda kullanırken kendi kalemi ile değil insilun enjektörüne çekip vurmamı öneririm bir çok Arkadaş kendi kalemini kullanırken akıntı yaşadığını söylüyor.
  9. 1 point
    Doktora gidip biyopsi yaptırırsan kesin nedir anlarsın. Cildiye yardımcı olur. Bende de oluyor ama bendekiler yağ bezesi. Hatta bir tanesine kendim operasyon yapıp zarı patlatmadan almışlığım var. Lakin koltuk altı hassas bölge. Yanlış bilmiyorsam lenf düğümleri de orada. Garantiye al kendini.
  10. 1 point
    Bence doktora gitmen gerek bu tarz şeyler verilebilecek krem vs tavsiyeleri ile çözülebilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
  11. 1 point
    testo deca d-bol kullandım bu markanın. memnundum ben
  12. 1 point
    Kesinlikle recovery kat ve kat daha hızlı sakatlık konusunda belimde ciddi bir ağrı vardı deca dan sonra geçti bunun farkına vardım sırt ve bacak günlerinde eve zor atıyordum normalde kendimi Allah’a şükür hiçbiri kalmadı ağır press zamanları ince bir sızlama o kadar
  13. 1 point
  14. 1 point
    kan testi görmeden bişey demek çok mümkün değil maalesef falcılık olur biraz
  15. 1 point
    15 yaşında sustanon kürü yaptım diyor adam ve yine yapacağım diyor sen ne anlatabilirsin ki bu kafada birine? Bırak cevap bile verme belasını kendi bulsun. Çocuk oyunu sanıyorlar bu ilaçları. Konu sahibi arkadaş oku burayı bak oku ki daha fazla saçmalama.
  16. 1 point
  17. 1 point
    Kısacası günlük NAC600/900 kullanabilirsin güzel kardeşim.
  18. 1 point
    Bitiron kullanmanız bence çok daha mantıklı olur 🙌🏻
  19. 0 points
    olympia kazanıcak seviyedeysen neden bu forumdasın ? neden bize soru soruyosun olympia, sen profesyonel değilmisin ?! 😃😃

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×