Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 04-06-2023 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Kullandığın İlaçların tam olarak ne işe yaradığını biliyorsundur diye umuyorum, sadece meraktan sorduğunu varsayıyorum Cut kürü yapıyorsun ve stanazol ile danabol tam zıttı ilaçlar,, formun yağsız ve kuruysa biraz görüntü versin büyük duruyım diyorsan danabol kullanabilirsin
  2. 2 points
    Bunu söylemek tahmin yapmak doğru olmaz.Pct yaparak ve bir süre geçtikten sonra değerlerine bakmak ona göre yorum veya fikir vermek daha gerçekçi olur...Yükselen değerin neden yükseldiğini analamakla başlayıp sorunu çözmeye çalışmalıyız.Evet gerekiyorsa her şey kullanılabilir, ama bunu önce görmeliyiz...
  3. 2 points
    Rimo güzel ilaç, bu işe 2015 öncesinde başlıyanların çoğusu en az bir defa rimo kürü yapmıştır piyasa erişimim yokken susta rimo ile kür yapardık, ilk kürümde 6 haftaydı 100 rimo 250 susta gittim beni evrim boyuta soktu 2014 te,,, sonraki aylarda yine rimo susta devam ettim dozaj ve hafta yükselterek rimo hiçbir zaman beni üzmedi 2014 beri kullanıyorum muazzam bir ürün ama şunu söyliyebilriim 2. 3. Kür olarak kullanıcaksan en az alıcağın dozaj 300,,400 mg olmalı ki kütle koyasın,, boldenon yanına rimo eklemen bence çok gereksiz parana yazık Sana tavsiyem boldenon ile gidebildiğin kafar git maddiyat ve sağlık durumun el veriyorsa 20 hafta 30 hafta devam et ilerde nor19 a geçtiğin zaman deca ile bulk yaparsın trenle define olursun, bu iki İlacın arasına rimo eklersin çünkü çok farklı ilaç grubu decanın antisi olarak düşün 12, 15 haftalık rimo kürü için aylarca ilaç topluyoruz, ve çok maliyetli, çok zahmetli, haftalık 400 mg rimo 500 mg testo için toplam 6 cc ilaç alıyorsun şahsen bana ağır geliyor öksürük yapıyor,, haftada 3 enjeksiyon yapmak zorunda kalıyorum kevgire dönüyorum
  4. 2 points
    Hedefin ne bu kombinasyon ona göre değişir. Definasyondayım antreman verimim çok düştü bi süre arttırmak istiyorum diyorsan kullanabilirsin. Kullandığın ilaçlar definasyonda sertlik ve kuruluk sağladığı için tercih ediliyor, vücudun kısa esterler sayesinde su tutmuyor. Danabol'de ise tam tersi gücünü su tutmasından alıyor ve kullanıldığı süre boyunca antreman performansını arttırıyor, bıraktığın gibi de sana verdiği suyu atıyorsun üstüne vücudunda organ tahribatı bırakıyorsun. Bence mantıklı bir yanı yok.
  5. 2 points
    Trt kaç hafta olmalı? Ömür boyu bile yapabilirsin burda beklentin nedir önemli olan o sen kürden çıkmışsın dinlenip tekrar küre girmekse 8-12 hafta arası beslenmeyi bozmadan düşük doz testo tedavisi uygulayıp kan testlerini referansa soktuktan sonra yeni küre başlarsın. Amacı tam anlamıyla nedir? Asıl amacı düşük testosterone hormonuna sahip insanların(genellikle +40 yaş) üst limit aralığında kendisine doktor kontrolünde testosterone enjeksiyonu uygulamasıdır. Senin amacın ise kür bitiminde pct yapmadan kısa bir dinlenme geçirip vücudunu ve sağlığını bir sonraki kürüne hazırlamak. Dozu Nasıl Olmalıdır? Kişiden kişiye değişmekle beraber 75-150mg arası değişir.Testo değerini üst sınırda stabile edip dinleneceğin ve sana özel olan dozajı kan testinden tecrübe ederek öğrenebilirsin.
  6. 2 points
    Hocam cut kürü yapıyorsun muhtemeln definasyondasın gidip sadece su tutan seni balona çevircek bir ilaç kullansam nasıl oluyor diyorsun, olmaz.
  7. 2 points
  8. 2 points
    Turinabol ve danbol demişsin. Neyse ok
  9. 2 points
    Hedef kas kutlesine ve yağ oranına göre değişir bence bu. Ben 1 ampul test 2 ampul rimobolan kullanıyorum hafif bir boost olsun diye. Şimdiye kadar çok memnunum goruntumden. ancak bölge ve rimo aşağı yukarı aynı şeyler. Bölge daha liver toxic olduğu için ben rimobolandan yanayım her zaman.
  10. 2 points
    Evet abi kullanma doğru, gelişimin bitiyor 22-23 lerde, bu yaşlarda akademik hayattan iş hayatına atıldığın hayat düzeni kurduğun, kendi paranı kazandığın yaşlar, bu dönemlerin altından kalk bir önce, evleneceksen evlen, kariyerini yap kendini bir yere getir öncelikle, düzenini kur, zamanını yönetmeyi öğren, sosyallik ve spor dengesini kurmayı öğren. Zaten testo aktif spor yapan insanların yüksek, bırak bir düşsün gel 30 yaşına yıllarını bu spora vermiş ol dirsek çürütmüş ol, düzenin oturmuş ekonomik olarak rahatlamış ol, hebele hübele bir yerden başlamak lazım oturup instada reels izleyip youtube da bu işten para kazanan adamların videolarını izleyip, sizi fiş fişlemelerine kanıyorsun hayır bir yerden başlamak lazım falan değil, çoğunuzun yaşı küçük, tüm hareketlerinizi bile libidosal sergiliyorsunuz bu ilacı kullananların %90 ı vitrin içi kullanıyor, bu sporu sevdiği için falan değil..
  11. 2 points
    *Yarışmaya girmiceksen küre girme, doğal döngünü bozacaksın vücuduna anabolik sokma* gibi sorular o kadar klişe oldu ki artık komik geliyor. Dediğimiz gibi bilinçli kullanmayı bilen herkes kullansın kimsenin sağlığına karışacak değiliz sadece tavsiye verebiliriz örnek sustanon yerine testosteron enanth gir gibi...
  12. 1 point
    Boron kullanabilirsin günlük 6-9 mg civarı...
  13. 1 point
    Herhangi bir problem yok bizim depocu farklı illerden de topluyor getiriyor. Eczacı değil yani.
  14. 1 point
    Çiğ pirinç unu içmenin bağırsak çeperlerine yapışıp diğer besinlerin emilimini azalttığını okumuştum. Ayrıca unlar zaman geçtikçe zararlı bakteriler üretebiliyor en azından kaynamış suyla içmeni öneririm.
  15. 1 point
    Blender'ın karıştırıcısı ile 2-3dk çırparsan hiç Pütürtü kalmaz ben öyle yapıyorum gayet iyi oluyor
  16. 1 point
    Boldenonun vermedi ölçüyü rimodan mı bekliyorsun brom
  17. 1 point
    Katı kıvamda olması için pirinç ununun suyunu az atman gerekiyor, su pirinç ununu geçmeyecek şekilde. Sıvı kıvamda olması içinde Suyunun çok fazla olması gerekiyor zaten shake gibi oluyor cıvık şekilde içilecek kıvamda. Bir gainerda olan kıvamdada olmaz bol bol karıştırman gerek.
  18. 1 point
    herkes buna karşı 18 yaş altı ve sağlık sorunları olanlar kullanmamalı. Benim demek istediğim yok yarışma yapmayacaksan kullanma, yok antrenör değilsen kullanma, yok para kazanmıyorsan bu işten kullanma, bana bunlar bana saçma geliyor. çevremdede söyleyenler oldu sen profesyonelmisin de Steroid kullanıyorsun yok. hiç kimse yarışmak zorunda değil. iyi bir fizik isteyen kullanmalı, naturelsen bir yere kadar ilerliyorsun, bunu herkes biliyor. Boşa kimse kürek sallamaz kazanımlar olacak. Biryerden başlamak gerek
  19. 1 point
    Boldenon testo türevi bir ilaçtır DHT değil sperm kalitesinde düşüş olma muhabbeti kanser falan hocam içinde rafine şeker olan herhangi bir ürün tüketmemelisin o zaman hazır çorba bulyon kullandın kı hiç bunlarda kanser yapar gibi gibi bunlar çok düşük riskli şeyler he kimse olmaz diyebilir mi hayır ama bu kadar düşük riskleri bile kafaya takıyorsan ilaçları bırak vurma
  20. 1 point
    Yarış olayı tamamen ney biliyor musunuz, çevre kasıp sözde ptlik satmak o yaptığın zengin çevresinde yolu bulmak. Bından fazlası değil hiç bi getirisi yok. Tamamen işkence diyebilirim hele son haftalarda su kesiyorsun üzerine aylarca trenbollnın getirdiği sinir stres ile aç kalıyosun karşılığı yok bile:)
  21. 1 point
    Aynen öyle hocam amaç yarışmaya girip cut halini merak etmekse kuru halini yarışmaya girmeden de yaparsın zaten tren ace girersin 8 hafta güzel bir beslenmeyle al sana sonuç. Yarışma olayı bir kere ülkede değersiz saçma.
  22. 1 point
    Şu yarışma hedefi muhabbeti çok saçma. Ordan ilerleyen bir elin parmağını geçmez. Sebeplerine gelirsek en başta abartılan yan etkilerinin olmaması(psikolojik olanlar ağır ama geçici), ülkenin büyük bölümünün testesteron seviyesinin düşük olması, ybenim de içinde bulunduğum çok büyük bölümünün kilo problemi ve kötü genetiği,spora geç başlamak, yerinde saymak vs vs. Yurtdışına bakarak kullanım az bile. Önemli olan öncelikle iyi bir bütçeyle uygun uaşta gerekirse profesyonel destek alarak yapmak.
  23. 1 point
    Sosyal medya çok etkiledi stereoid piyasasını. Bilinçli kullanmayı bilen ve kür bitince ne yapmasını bilen biri elbette kullansın kullanabilir. Olaya yarışma felan girmesine gerek yok yurt dışında insanlar supp niyetine ilaç kullanıyor hayvan gibi. Hiç birine de sorulmuyor yarışmaya hazırlanmıyorsan küre girme diye.
  24. 1 point
    Hocam uyuşturucu bağımlılığı gibi düşün insanlar sağlığını o kadar düşünse onca şey var onları yapmaz. Çok ileri seviye kürler yapılmadığı ve bilinçli ve işin ehli antrenör ile yola çıkarsa çok başı ağrımaz. Artık ulaşabilirlik çok kolay herkes ilaç satıyor ve 20li yaşların başındaki genç arkadaşlar çok çabuk kandırılıyor ben 27 yaşındayken cesaret edip yapabildim ondada hep bir korku içinde ilerleyerek.
  25. 1 point
    Dostum anlatamazsın, anlamazlar çalışma bile ellerinde telefon instada reels izleyip veya salondan elinde pitbull gezdiren tiplerin gazlarıyla küre giriyorlar, ne yaptıkları hakkında fikirleri bile yok, bırakın abi bu forumda konu açan herhangi birisinin açık yüreklilik ile söylüyorum yol gösterilmesine ihtiyacı yok neden yok ? Forumda zaten her şey mevcut biraz oturup araştırsan zaten hangi küre girersen gir neredeyse her sorunun cevabını alabiliyorsun cevabını aldın, şimdi ne yapmalısın ? Kan testini verdin evet forumda açılan konular ile paylaşılan testler ile muhasebeni yaptın evet kardeşim sen sen küre girebilirsin gelelim diğer adıma hangi ilaçları kullanacağım ? Bu spordan para kazanacak mıyım ? sağlığım mı ön planda fiziğim mi ? gibi soruları kendine sordun cevaplarını kendin cevapladın risk eşiğini belirledin, bu sorular ve araştırmalar neticesinde ilaçlarını ve dozlarını belirledin şimdi ne kaldı ? İlacı nereden temin edeceğim ? Son 2-3 aydır ilaç ismi paylaşmak yasak forumda evet bulmak zor olacak FAKAT, oturdun son zamanlarda memnun olunan ilaç markalarını analizledin bu paylaşılan markaların satıcıları yok evet evet yok, Şimdi ne yapmalısın ? y-pharma son dönemde herkes memnun bütçene uygun, oturdun y-pharmayı arattın forumda isim paylaşmanın serbest olduğu döneme gittin o dönemden tedarikçilerin isimlerini veya ulaşma ipuçlarını çözdün, tek tek hepsine yazdın, aktif portföylerini öğrendin 20 kişiye 30 kişiye yazdın listelerini kıyasladın vesaire, tamam artık ilaç konusunda donanımın var alla alla nasıl oldu ya, gökten vahiy ile gelmesi lazımdı bunların... Bir diğer alternatif bütçen var araştırmalarını yaptın, testlerini verdin, muhasebeni yaptın şu soruyu kendine sordun 'NEDEN KÜRE GİRİYORUM?' bunun cevabını mantık çerçevesinde kendine verdin alttaki butondan satın aldın, kendimden örnek veriyim, ben makine mühendisiyim 4 yıldır aktif olarak finans ile ilgileniyorum işim masa başı kendi işimi yapıyorum evimde ofisim var vesaire, 2013 ten beri bu sporun içerisindeyim, uzun yıllar kürek çektim çocukluğumda neyse kendi mesleğime dönme kararı aldım yani makine mühendisliğinde kariyer yapma kararı aldım eskilerin tabiriyle ALTIN BİLEZİK, kendimi ileride kendi yaptığım işim tökezlerse garantiye almak, cv mi doldurmak için. Her neyse çok uzun süredir bu sporun içerisinde olduğum için hep içimde kalmıştı bu ilaçları denemek elim denemeye gidiyordu ama mantığım DUR dostum diyordu, çünkü bu işten para kazanmayacaksam, inşa ettiğim fizik benim hayat konforumu etkilemeyecekse beni sosyokültürel, ekonomik olarak 1mm bile ileriye götürmeyecekse bu dünyanın en salak şeyi benim için ama hayata 1 defa geliyorum ve şuan zamanımı kendim yönetiyorum, yani kendime zaman yaratabiliyorum istersem 1 ay bile çalışmam 1 ay boyunca tatil bile yapabilirim zaman benim çünkü, fakat kendi mesleğime döndüğüm zaman benim zamanım başka insanlar tarafından yönetileceği için kendime zaman ayırmak konusunda sıkıntılar çekeceğim için ve bu hayata da 1 kere geldiğim, ve içimde kalmaması için küre girdim 2022 eylül ayında. Uzun uzun anlattım anlayabilene nimet, anlamayanlara ise ne anlatıyor bu a. dan öteye gitmeyecek bir metin... Bu arada bu formu açan arkadaşım senin özelinde spesifik olarak yazmadım bunları, her gün yeni bir öğrenci kardeşimiz yaşı genç kardeşimiz küre giriyor buraya geliyor veya girmek istiyor konu açıyor onlar özelinde bir genelleme olarak yazdım bunları kendimde de örnek vererek, seni kıracak bir lafım olduysa affola dostum küründe de başarılar dilerim..
  26. 1 point
    Uyarıcılara toletansın yüksek benim gibi 40 mg clenin altına ben düşmezsim yinede ilk 1 tablet dene baktın etki alıyorsun etki almayana kadar devam et vücut alışacak çünkü alışınca 2 tablete çıkarsın öyle devam edersin aynı şekil sonra 3 tablet ben 60 mg nın üstüne çıkmazdım ama orada kalırdım
  27. 1 point
    O halde diğer dediklerimi uygulayalım. Öncelikle ereksiyon kaybı yüksek östrojenden oluyor. Yarım arimidexten sonra o biraz toparlar ama provironla da destekleyelim lütfen. 1 aylık süreci gözlemle. 1 ay sonunda tekrar konuşuruz.
  28. 0 points
    Arkadaşlar selam, tren acetat test prop kullanıyorum haftada 400mg. Günde 30mg da stanozolol alıyordum ama bitiyor birkaç güne. Yerine dianobol koymak ne kadar mantıklı olur
  29. 0 points
    200mg primoyu ben ekleyecem olsam sadece dht türevi olduğu için eklerdim, orijinal masteron bulamadığım için başka bir sebebi olmazdı.
  30. 0 points
    Hayır ekleme gerek yok, en az 600mg, primo söylüyorum arkadaş tecrübe edin supptan farksız bir ilaç, anabolizanlar ile vücut yapacaksan tek gerçek nor19 grupları ne yazık ki.
  31. 0 points
    sen hiç etrafına bakıyor musun 18 yaş altı çocuklar bile kullanmaya başladı SAKIZ gibi. bunlar neticesinde bir ilaç. herkes istediği gibi kullanabilir ben niye ama sorusunun peşindeyim keyifse keyif onların sağlığı sonuçta sadece gereksiz anlamında söylüyorum. işin bu mu kardeşim kullan eyvallah. tedaviye mi ihtiyacın var kardeşim kullan eyvallah. Hayallerin mi var kullan eyvallah onun dışında dur bi kullanayım nolcak diye merak etmek uyuşturucu kullanmakla ona başlamak aynı şey. bilinçli kullanan da yok sorun orda ben insanlara acıdığım için yazdım yarısı sorun yaşıyo bilinçsiz kullanıp çoluk çocuk kullanıyo artık gelişip çevre yapmak tanınmak için sağlıklarını bozup riske atıyolar. kim naparsa yapsın tabi sadece söylemek istedim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×