Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 17-05-2023 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Merhabalar. Haftalık 500mg test alıyorum. Şuan güncel formum fena sayılmaz. Başladığımdan beri 6kg aldim. Yaklaşık 6-7 aydır da kürdeyim. Eylül'e kadar devam etmeyi planlıyorum. Yaz geldiği için definasyondayim şuan. 1.75 boy, 82 kiloyum. Aşağıya bir fotoğraf ve video bırakıyorum. Bacaklar için ayrı bir fotoğraf gelecek yakında:) Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 20230516_204008.mp4
  2. 1 point
    Dostum bu konuda ilk kürümde dolandırılan biri olarak söylüyorum ki aşırı dikkat ederim ve en son ki test sonuçlarım şu şekilde piyasada bu ürünlerin overdose ve boş olanları var dikkat etmek gerekir bu arada ilk kürde watson kullanmıştım fsh ve lh kapanmamıştı
  3. 1 point
    Baya iyi geldi toparladi.yinede yuksek agirliklarda hissetiriyir ama
  4. 1 point
    Endişelenecek bir durum yok kürde bunlar olağan şeyler bunun bilincinde küre girmeliydin zaten. Pct için acele etme, 1 hafta daha bekleyebilirsin, prolaktini çok düşürmüşsün casaber kullanmazsan düzelecektir. 1 hafta sonra bir ovitrellenin tamamını kullan, ovitrelleden 4-5 gün sonra @Darkdefender arkadaşın da dediği gibi klomen ve tamoksifen en az 30 gün hatta mümkünse 45 gün kullan. Bu evrede kesinlikle hiç bir şeyi düşünme, libido, ereksiyon kaybı yaşayacaksın kuvvetle muhtemel bunların geçici bir durum olduğunu sürekli kendine telkin et. Geçmiş olsun.
  5. 1 point
    Son enjeksiyondan 10gün sonra 1 ovitrelli vurun 4 5gün geçtikten sonra ilk 5gün sabah akşam 1er tablet klomen yanında 20mg tomoxifen 1adet 30 gün boyunca klomen tomoxifen devam edin vitamin yüklemesi yapın detoks ürünler kullanın d vitamini alın
  6. 1 point
    kür süresince ketoral ve minoxidil işinizi görür.Dht kürden sonra ref değerine düşmemiş olabiliyor kürde değilkende kullanılabilir
  7. 1 point
    Selam. Öncelikle haftada 125mg testosteron ile başlayıp dozu yavaş yavaş 250, 375, 500 olarak yükselttim. Kur boyunca yüzümde biraz genişleme oldu özellikle çene bölgemde dana androjenik bir yapı oldu. Jinekomasti, saç dökülmesi yaşamadım. Ancak biraz sinirli bir yapım oldu. Tabii ki bunun tek nedeni testosteron değil. Özel hayatım ile de ilgili. Doz artırmadan önce hep kan tahlili verip takip ettim. Değerlerim iyiyse artirdim. Bir ara düşürmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar 500mg a çıktım. Edit: öncesinde 8 aylık bir bodybuilding geçmişim vardı. Profil fotoğrafım başlamadan önce çekildi.
  8. 1 point
    Evet korktum basta ama hatta takip numarasi yolladi yolladigi resim acilmadi dedim ulan kaziklandik. Kardesim dedim yolladigin resim acilmadi birazda gec cevap verdi. Cevapta vermiyorsun demek dedim 1 saat falan gecti geri donus yapti telefonu kapatip actim baktim resim goruntulenebiliyor. Oh dedim gercekten kargoya vermis simdi sorun pakette ya hiyar cikacak ya da cakma urun . Kargo geldi bir baktim orginal valla sevincten havaya uctum. Ben bu arkadasi cok arastirdim sayfasini takip eden yabanci sporculara baktim fake mi diye oyle karar verdim iyi ki almisim.
  9. 1 point
    Merhaba, form only testodan verim alabilir miyim diyenlerin kafasındaki soru işaretlerini giderecek kadar iyi. Sanırım öncesinde spor geçmişiniz vardı bende only testo yapmayı planlıyorum. bu süreçte neler yaşadınız yüzde ödem tutma, jino problemi yaşadınız mı merak ettim. başarılar dilerim.
  10. 1 point
  11. 1 point
    Bu testlerin normal fakat ilaçların temel yan etkisi üreme sistemine yaptığı baskı olduğu için onların durumunu görmek gerek. O yüzden bu kan değerleri kadar onlarda önemli. Sana tavsiyem aceleci olmaman ve kendini insan biyolojisi konusunda gelistirmen. Bu işe başlıyorsan kendi doktorun olmak zorundasın.
  12. 1 point
    Deca bulktur- Tren cuttır.
  13. 1 point
  14. 1 point
    Fizigin gayet iyi cekinmeni gerektirecek hic bir sey yok. Hocamin lif lif dedigi kisim icin biraz daha yag vermek gerekiyor herhalde yohimbine veya clen deneyebilirsin bir tik ustu fragment baya iyi yag yaktiriyor.
  15. 0 points
    Anladım teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum biraz garip bir soru olacak fakat, kan tahlili verdiğimiz zaman vücuttaki ilaç azalıyor demi sonuçta enjekte ettiğimiz ilaçlar kanımızda dolaşıyor

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×