Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 17-12-2022 tüm alanlarda

  1. 4 points
  2. 3 points
  3. 2 points
    Fazla masturbasyon yapma, prolaktinin doğal seviyesi bu ise cabaser kullan haftalık 0,5 mg.Östrojen seviyen de isteksizlik yapabilir, düşürmek için ilaç vb. kullanma.Dhea tablet al günlük 50-100 mg kullan.Yetmezse yanına 25 mg proviron ekle...Olmazsa 50 mh yap, ama küre girme, kaş yaparken göz çıkarmak olur.Sonucu çözmüş olmazsın ötelemiş olursun...
  4. 2 points
    Doz konusunda değişikliğe gerek yok, bir süre daha kullanmaya devam et.Fsh olması gereken değere gelmiş, bence sorun yoksa bundan sonraki dönemde lh da dengeye gelir.Ama şunu söyleyeyim, senin kür sonrası toparlanman git gide güçleşiyor ve bence artık mola ver yada pct olayını trt olarak sürdür...Vucudun artık tepki vermiyor gibi.Ya hormonel sistemlerin çok dengesizleşmiş ya da kalıcı bir şeyler değişmiş olabilir.Herkeste herşey aynı olacak diye bir kaide yok.Kişisel farklılıklar bizi ayırıyor ve ona göre bir yol belirlememiz gerekli oluyor... Prolaktin ve östrojen için pct ilaçlarından başka bir şey kullanma.İkisi de çok düşük ve böyle olmamaları gerekiyor normalde. Geçmiş mesajları okumadım ama büyük ihtimalle sende boldenon kürü yaptın galiba
  5. 2 points
    Herhangi bir sorun yok...Kilo alamıyorsan veya veremiyorsan beslenmeni gözden geçir.Yorgunluk vb. varsa psikolojik durum ve uykusuzluk alt yapısı olabilir.Hedeflerini yüksek tutma, zamanla yükselerek gitmek daha güvenli ve sağlam olur...Yıkılmazsın.
  6. 2 points
    hicbir sey yapmana gerek yok dostum panik birisine benziyorsun usulca o ilacı bırak ve araştırma yap
  7. 1 point
    Çinko, magnezyum, d3 vitamini, nac-600, arginine ya da arginine'i artıracak l-citrulline gibi takviyeleri önerebilirim o zaman. Bir de bu düşünce ile ereksiyon eskisi gibi olamıyorum, ereksiyon kalitem %55-60 arası vs. gibi böyle ayrıntılı bir şekilde takıntı haline getirirsen doğru şeyleri yaptığın halde düzelmeyebilir sorunun. Genetikten bir problemin yoksa vücudun tekrardan toparlanmak zorunda, böyle düşün.
  8. 1 point
    Spora devam et, hiç bir şekilde zararı yok, yeterki kurallarına göre ve normal seviyede çalış.Doktorlar okulda öğretilene göre konuşurlar bu normaldir.Ama sporcular ve vucudundaki kas yıkım onarımı yüksek kişilerde bu belirttiğin değerlerin üst limitlerde olması sorun oluşturmaz...Özellikle kreatin gibi suplementler, değerleri aşırı yükseltiyor, kullanıyorsan bunları bırakabilirsin...
  9. 1 point
    östrojenin doku üzerine bağlanmasını engeller. zaten bunu e2'nin yan etkilerinden korunmak için kullanıyorsun ne gibi yan etkisini dert ettin anlamadım reçetesine bakabilirsin.
  10. 1 point
    Saol abi deneyeceğim
  11. 1 point
    Gidip polise şikayet ediceksin eczacının yasal olmayan ilacların kan değerlerini bozduggnu söyleyeceksin. Acile gidebilirsin.
  12. 1 point
    Dostum bu kadar kasıcağın bir ilaç değil. Yanında çinko al iyi gider
  13. 1 point
    Az da olsa hpta baskılanır. Bu ilaçtan alınan verimin yanında çok gereksiz bir yan etki bu. Kullanılacaksa daha efektif şeyler kullanın bunlardan pek bir fayda görmezsiniz.
  14. 1 point
    Bilmiyorum valla hocam bende bıktım toparlayamadım bir türlü son çare 8 haftalık küre girmeyi düşünüyordum ilaçlarıda hazırlamıştım. forumda bu sıkıntıları kür yaparak çözenler olmuş bendede bir umut işe yarar diye düşünüyorum. Ozaman dediğiniz gibi 1 ay proviron kullanayım bitkisel takviyelerle destekleyeyim yine toparlayamazsam testo enant. Rimobolan 8 haftalık bir kür yapıcam.
  15. 1 point
    Asıl kürün geçici mi yoksa kalıcı mı olacağı muallak. Hadi ben decaya girdim ve antisi olan DHT kürü yaptım peşi sıra ve fayda gördüm. Lakin 2 senedir sivilce olarak bedelini ödüyorum. Bunun sende çalışıp çalışmayacağını garantisi yok. Tekrar küre girdiğinde aynı sorunları katmerli olarak yaşayıp yaşamayacağının da garantisi yok. O yüzden tedavi yolları sonuna kadar denenmeli. Ki ben inanıyorum yakın zamanda toparlarsın. Ayrıca şunu da belirteyim; uzun süre (yıl-lar) bir daha sadece düşünce gücü ile erekte olamayacaksın. Anabolik aldığında algılamak için receptör sayısı artıyor ama anaboliği kestiğinde bu receptörler olduğu gibi duruyor. Eski haline dönmen zaman istiyor. Bu husus hakkında çok soru alıyorum. Gerçeği kabullenelim. O ilk iğne totoya saplandıktan sonra uzun süre asla eskisi gibi olamazsın.
  16. 1 point
    sustanona da çöp diyen.. ne bileyim
  17. 1 point
    Şu durumda üstte yazdıklarımın bir manası kalmadı. Doktoru dinlemelisin. Peki yerinde olsam ne yaparım? Sporun dozunu kademeli olarak azaltırım. Her azaltımda yine test yaptırır "sorunsuz düzeyi" bulmaya çalışırım. Bulduğumda da o ayarda sporuma devam ederim.
  18. 1 point
    Ne anlatıyorsun sen ya o yarışmacı dediklerinin yanlış anlamada alayının açlıktan ağzı koyuyor 2 kuruş 3 kuruş kimden ne yontarsam peşinde olan tipler %90 ı, aynen sana kötülemişler kandırmışlar 500 tl ye tren satmışlardır sana kahkaha tufanısın ya birader.. Zaten ona gireceksek hiç bir ürün kas yapmak için değil haberin olsun dana ilacı köpek ilacı hormon tedavisi ilacı kanser ilaçları kullanıyoruz haberin olsun. Birini bile sen kas yap podyuma çık diye üretmediler..
  19. 1 point
    Kardeşim ben istanbuldayım adres dahi verebilirim .. O şahsın nerde oturduğunu kendisi bilir hiç bir satıcının (Merdivenaltı satıcıların) adres bildirdiğini görmedim .. Görüşmek isteyen , sıkıntısı olan herkesi beklerim (:
  20. 1 point
    Hala aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp tekrar yazıyorsun . Doğru tektir yalan çoktur . Yalan konuşmayı iftira atmayı bırakın. Elinde olmayan ürünün fiyatını neden güncellesin ? Belki stokları yeniledi ? Ben adama diyorum ki zphc al sen diyorsun Ankara .. işbirliği yapmıyorum yapsam da bu zphc nin orijinalliğini değiştirmez . Demagoji yapmayı kesin yolunuza bakın bu stres sizi daha da küçültür …
  21. 1 point
    Çevirmene devam etmelisin .. devamkee 😅😅
  22. 1 point
    Çevir kazı yanmasın. Sıcak ve sulu 44 kol 😅😅😅
  23. 1 point
    Bir tane sağlam delilin yok anca boş boş yazıyorsun Varsayımlar üzerinden yazmaya devam et . Salona git biraz ter at stresini at rahatlarsın . Bak antrenman at sana tavsiyem böyle giderse kolun 40 I geçemeyecek
  24. 1 point
    Çok gereksiz yorumlar yapıyorsun . Yenilen pehlivan misali yazmaya pardon gevelemeye çalışıyorsun . Ahlaktan bahsetmen biraz tezat olmuş . Ya hem anlamıyorsun hem saçmalıyorsun nasıl bir varlıksın sen anlamış değilim . 😅😅
  25. 1 point
    Yine boş konuşmaya başladın Temsilci meselesinde ispat istediniz, ispatlandı .. Orjinal ilaç satan ya da ilaçlara saldırdığınız kadar hiç bir Merdivenaltı ürünlere ne yorum yaptınız ne de eleştirdiniz Muhtemeln sizde bir Merdivenaltı satıcısı ya da üreticisisiniz . Ya da onlara yaranan birisi.. Bahsi geçen siteden alışverişiniz dahi eminim olmamıştır … Demagoji yapmanın bir anlamı yok .. iddianızı ispatlayın yoksa forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz. Burak hocanın bu konuda hassas olduğunu düşünüyorum Olmayan ürünler ve varsayımlar üzerinden hareket etmeniz çok basitçe .. Son olarak konuşmalarınızı gereksiz buluyorum . Kafa bulandırmayın yeterli .. Üyeleri sahte ürünler kullandırtmaya doğru itmeyin …
  26. 1 point
    Adam orjinali kopyalayabiliyorken iran kullan demen şaka gibi .(kendin diyorsun) kopyalanması en basit ilaç İran testo hiç bir güvenliği yok . Güvenilir satıcıdan alırsan orası ayrı mesele. Bu her marka ilaç için geçerli.. diyeceksin ki güvenilir satıcıdan almalısın diye . Zphc nin sahtesi zaten var anlamamak için üstün zekalı ! Olmak gerek.. Kendinize bir satıcı belirleyin ve kararlarınız net olsun.. Testo iran kullanmaktan yanayım ama diğer anabolikleri maalesef eczane olarak alamıyoruz ..
  27. 1 point
    Hocam Adanalıdan alışveriş yapmadım ama dürüst satıcı birden fazla kişi söyledi .. ondaki tüm ürünler orjinal Balkan sp zphc andro . Ama biraz fiyatları Yüksek sanırım
  28. 1 point
    Zphc için geçmiş konuları taratırsan bir site var . Ondan temin edebilirsin orjinal .. Site üzerinden sahte satan birine denk geldim hem fiyatları uçuktu hem kutu vs fake olanı eklenmişti . Enteresan olanı fake olan zphc nin doğrumalasının sitesi zphcmedicine diye geçiyor ama ne hikmetse ilaçların açıklama kısmına zphc.hk eklemişlerdi. Dikkatli olursan sahte almazsın.. bir kaç satıcı var orjinal satan .. biri Adanalı diğeri siteyi kodluyorum b…b…b ..l sitesi ..
  29. 1 point
    Sperm testimi verdim maalesef buda boş çıktı arkadaşlar. FSH değerim biraz düştü diye umutlanmıştım sağlık olsun.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×