Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 18-10-2022 tüm alanlarda

  1. 3 points
    3.hafta başladı gr mı gramına diyete devam
  2. 2 points
    bir kaç gün sonra normalleşmeye başlayacaksın yavaş yavaş. Sabah ereksiyonu gelecek ama cinsel istek olmayacak. Bu da normal. Önündeki 2 hafta cinsel baskı olmaksızın dünyayı göreceksin. Güzel, güzel gelmeyecek. Aslında bir çok şeyi sana üreme baskısının yaptırdığını fark edeceksin vs Bunlar da normal. Şu önümüzdeki bir hafta insanlarla polemiğe girme. Dipte olduğun için her şey sana daha bir batabilir. PCTde olduğunu kendine hatırlat.
  3. 1 point
    Üstadlar kür içinde arimidex önermiyor batma olana kadar veyahut misket büyüklüğünde belirginlik olana kadar önerilmiyor.
  4. 1 point
    GA ile 9 ay çalıştım önermiyorum ben sebep çok ama eğer seviye atlamak istiyorsan ve bu işi öğrenmek istiyorsan ben M.K yı öneriyorum hem çalıştığı koç hem kendi bilgisi ile gerçekten seviye atlatıyor GA sana yapacağın proramı cycle atar gerisine karışmaz sorulara cevap dahi vermiyor benim hizmetim bu diyor ama ben öğrenmek istediğim bir kaç spesifik bilgi için sadece M.K DAN PEAK programı aldım hatrı sayılır bir para verdim ama bence değdi bir çok flu konuda aydınlandım çünkü adamın bu yarışma hazırlama ve kendi koçununda sağlam olması beni cezp etti ben şahsen bu konuda türkiyenin en iyisi diyebilirim ve inanılmaz pct bilgisi var daha önce duymadığım bir çok şey öğrendim
  5. 1 point
    Yerli, yarı fiyatına satan tonlarca tedarikçi var 2 ay önce sürdüler piyasaya
  6. 1 point
    enjeksiyon yaptığın bölgeyi sıktıysan yada kendini kastıysan adele sertleşmiştir iğneyi yaptığın bölgeyi kasma serbest bırak sıkıntı olmaz adele içine vuruyorsan
  7. 1 point
    Bilgim yok dostum doktoruma da sordum onunda bilgisi yok.
  8. 1 point
    Ö.k adlı şahısta satıyor bunu mens fizik bilen bilir gözlüklü tam bir tüccar Flex mlex boş iş kaçın
  9. 1 point
    Evet balkan daha yüksek coğu yerde
  10. 1 point
    Bahsetdiğin gibi zzphc ve başkana okadar tutar normal oluyor şuan balkanı zphc den yükseğe satıyorlar
  11. 1 point
    TESTOSU Doludur. Tr'de testo çalışmayan çok az ilaç var artık ama anabolizanlar ne kadar doludur bilemeyiz. Yaşadığım ve çevremde gördüklerimden sonra şunu net bir şekilde diyebilirim ki yeterli para yoksa sadece testo ile devam edilmesi boş anabolizan kullanımından çok daha iyi. bu ay önümüzdeki 6-7 ay için toplu ilaç alacağım. yeterli stok bulursam zhpc veya balkan alacağım. Testo masteron Tren a ya tahmini17-18k gidecek 6 ay için
  12. 1 point
    Tanıdık, samimi bir eczane bul. Toptan alırsan ve elinde yeteri kadar Genotropin varsa kalem başına 200 lira koymak ister ki hakkıdır. Kurum iskontosu yazar fotoğraflarda görmüşsündür, o SGK'nın ödediği fiyat üzerinden eczaneye reçeteli ilaçtan gelen paranın indirimidir. Yani depocu fiyatı 1021 TL gösterir, pasif ilaç değilse SGK'nın ödediği fiyattan indirim yapılır. Fatura fiyati 735 + KDV olur. Eğer eczane olarak biz bunu resmi reçeteli satarsak karımız ithal ilaçlarda yüzde 14. Amaaa eğer elden veriyorsak 795 TL'den itibaren verdiğimiz her lira artıdır. 1000-1100 lira civarında bulursan al. 900'den veren eczane değildir muhtemelen, riske girme. Depodan çözüyorsa depo ismini öğren araştır. Telefoncu faturayı eczaneye kestirir, 795 TL'den açılır. Çok fukara eczaneyse 100 tl koyar ki o fukaralıkta bir eczaneye o kadar yüklü Genotropin sağlanamaz, ayrı mesele. 895 TL olur. Arabacı kalem başı 50 tl koyar, 945 TL. Sana veren arabacıysa bu şekilde, bir vasıta daha koyarsan, matematiği bu kadar basit. Telefoncu kazanmadı bile bu hesapta mesela. .
  13. 1 point
    Merhaba hocam, eczaneye de gelmiyor maalesef. Ben kendim kullandığım için depolamıştım. Arada çıkar, arada kaybolur. Şu anda Vermidon yok mesela depoda, eczaneleri suçlayan insanlara prim vermeyin, eczane malı satmak ister. Kimse sermayesini tasmaya takmaz.
  14. 1 point
    Toplu alınca 3 adet 5 adet üzeri indirim talep edin eczane kendi kârından düşmek istemiyor
  15. 1 point
    Aynen öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim hayırlı günler
  16. 1 point
    Normal. PCTden genelde 2-3 hafta sonra gelir. en erken 16 gün sonra LH, FSH, E2, Prolaktin, Total testo, Free testo testi yaptır. Durumu görmüş oluruz.
  17. 1 point
    Günaydın abi pct sonrası istek olmaması normalmidir ? pct deyken ovit kullanınca aşırı istek libido vardı klomen bitiyor şuan pct bitmesine 2 gün var fakat libido çok düşük sabah eriksyonları olmuyor.
  18. 1 point
    Tam da dediğin gibi benim de 12. Gün tam dipler başladı Ümit abi.Saçma sapan kabuslar ile duygusal bir şekilde uyandım bugün.Uzun zamandır duyguya yönelik bir şey hissedemiyordum,robot gibi hissediyordum kendimi
  19. 1 point
    Merhabalar tekrardan. Gece 4 gibi uyandım. Üstümdeki her şey, yastık, çarşaf ve hatta battaniye bile sırılsıklamdı. Üstümü değiştirip başka yatağa geçtim. Sabah 6 da uyandığımda yine üstüm sırılsıklamdı. Ben ki sıcak havalarda terlerim uyurken. Yastık sırılsıklam olur. Ama bu başka bir boyut oldu Beklenilen bir yan etki biliyorum. Bu ölçüde beklemiyordum Su konusuna çok daha titizleniyorum artık. Günde 5 litrenin altına düşmeye hiç niyetim yok. Ortalama 2 litre kadar da şekersiz çok açık çay içtiğimi de düşünürsek 7 litre sıvı yapar ki güzel duruyor. Dün sol bacaktan turuncu uç ile only testo + evigen toplam 1ml enjeksiyon yaptım. Enjeksiyon çok rahat oldu. Bugün ise enjeksiyon bölgesinde çok çok hafif ağrı var. Bundan sonra tren olan enjeksiyonları kalçadan, only testo olanları ise bacak ve omuzlardan yapacağım. Her gün enjeksiyon olan planda hepsini kalçaya saplamak dert olabiliyor. Bu günlük bu kadar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×