Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 23-09-2022 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Kardeşim tüh kürün boşa gitti 😄 bu kadar takılacak bir durum yok.
  2. 1 point
    Teşekkür ederim hocam, bulk def arası TRT sürecimde öyle böleyim o zaman
  3. 1 point
    unigen vurup vlog çeken adam yanındakine kortizol a kadar vurdu adamda tık yok
  4. 1 point
    Er geç kürden çıkacaksın ve kilon, gücün düşecek. E hazır ara vermişken PCT yapıp dinlen biraz sonra yine girersin. Vücutta kendini toplamış olur.
  5. 1 point
    Trenbolon kullandığım zamanlarda beslenme ve antrenman düzenim yerinde değildi, içinde bulunduğum yaşam tarzından dolayı. (ilk 10 hafta 500 test e 300 tren e başlayıp testoyu 250 ye treni de 400 e çektim ve sonrasında 10 hafta, son haftalarda dozu iyice düşürerek tren ace kullandım) Kas kütlesi kesinlikle koydum ancak yağ yakımı istediğim gibi değildi. Treni bırakalı 8-10 hafta civarı oluyor, beslenme ve kardiyomu düzelttim. Şuanki formum olabilecek en iyi düzeyde. (Şuan 250 test e + son 2 hafta da 50 mg proviron ekledim) Bu süreçte anladım ki yağ yakmak için ve kas koymak için o kadar fazla ilacı yüksek dozlarda kullanmaya kesinlikle gerek yok. 'Less is more' mentailtesi kesinlikle doğru. Benim gibi kas kazanmakta zorlanan bir ektomorf bile bunları söyleyebiliyorsa demekki gerçekten de doğru @Mickey abinin dediği gibi; beslenme, kardiyo, ağırlık antrenmanı herşeyden önce gelir. İlaç işi hızlandırır. Önerim herhangi bir testosteron esteri + yanına DHT türevi hafif bir ilaç+ yağ yakımı amacına uygun olan Cardarine veya yohimbine gibi bir ilaç ekleyip beslenme, antrenman ve kardiyona odaklanman
  6. 1 point
    İlave olarak bunu bir savaş olarak düşünürsek herhalde en ağır silahlarla mücadeleye başlamak anlamsız olur. Bu bir süreç ve iyi yönetilmeli. @rastlantisal kardeşim nefis açıklamış. Önce basit kolay silahlarla işe başlayıp sonrasında hedefe göre gitmek en doğrusu. Ama bu işin ilaçtan çok çok çok daha önemli kısmı beslenme ve kardiyodur. İlaçlarla parçalanan yağ hücreleri yakılmadığı sürece kanda serseri mayın gibi dolaşıp tekrar bir yağ hücresine yapışacaktır. Bu nedenle parçalanan yağ hücrelerini enerjiye dönüştürüp yakmamız şart. Aksi halde tren acetat bile hiçbir işe yaramaz aksine iç organlarına verdiğin zararla kalırsın. Hiç ilaç kullanmadan sadece doğru beslenme ve antrenmanla bu işi gayet güzel başarabilen birçok kişi var. İlacın etkisi işi hızlandırmasıdır o kadar. Ancak hızlı olan şeyler beni korkutur, herkesi korkutmalı. Çünkü hızlı definasyon doğal süreci yaşamadan yapıldığı için sonrasında sürdürülebilirliği azdır ve eskiye dönüşü yine hızlı olmaktadır. (profesyonelleri kategori dışı bırakıyorum çünkü onlar senede bir kaç defa hızlı definasyon ve bulk kombinasyonu yapmak zorunda kalıyorlar bu durum tamamen sporcu kişiliğiyle üstesinden gelinebilir amatörlere göre değil) Ancak temelinde ilaçtan ziyade beslenme, kardiyo ve antrenman ile kotarılmış bir definasyon programı çok daha kalıcı ve temizdir. Nacizane düşüncelerim.
  7. 1 point
    Öyle sert bir küre girmeye lüzum var mı? Treni ve wistrolü sadece yarışma için hazırlanırken kullanmalısın. Yada belli bir kütleye ulaşmışsındır. Dip form kontrolü yapacaksındır. Önden testo ile yağları minimale indirir tren ace ile dibi görürsün. formunu kontrol eder yeni dönemini planlar devam edersin vs vs. Unutma ki veteriner ilacıdır ve amacı kesinlikle hayvan daha çok yaşasın değil, nasılsa kesime gidecek gitmeden daha iri ve ağır olsundur. Hatta Amerika'da besi hayvanlarına verilen trenbolone yüzünden doğaya karışan ağır metallerin çevre kirliliği yarattığı ile ilgili bir şeyler okumuştum. "Yeaaa nasılsa küre giriyorum olmuşken en yükseği olsun" yaklaşımı hiç doğru değil. Güvenli yolu seçmek en iyisi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×