Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 19-09-2022 tüm alanlarda

  1. 4 points
    Selamlar, birbirimizi gazlayacak, antrenman yapacak, bazen pre'lerimizi, pilavlarımızı bile paylaşacak, kafa dengi, kürde olan gym buddy aranır. Özellikler ekteki gibidir. Avcılar, Beylikdüzü, Küçükçekmece civarına ulaşımım mevcut. 22 yaşındayım, phonk dinlerim, felaket iyi fotoğraf çekerim. Testo E Bolde kürü 3. haftasındayım. Gym buddy arayan dostlarım özelliklerini yazabilir...
  2. 2 points
    Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış:)
  3. 2 points
    Hocam bana kalsa ben de senin gibi yaparım. Ancak lipid profilimin buna izin vereceğini sanmıyorum. Yoksa ben PCT yapma taraftarı değilim. Ancak düşük doz başlayıp yüksek dozları hak etmek istiyorum. Her 50mg benim için yeni bir seviye olur. 125mg ve 250mg arasında 2 kat fark var. Benim görüşüm, anabolizanı sadece 'recomp' amaçlı kullanmak daha sağlıklı. Ancak daha fazla kas kazanmaksa asıl hedef, o zaman anabolizan dozunu yükseltmek gerekir. Ben her ikisini de istiyorum, ancak benim sağlığım çok daha ön planda. Pirince giderken bulgurdan olmak asla istemem Yoksa kan değerlerim iyi çıkarsa neden 500mg testo kullanmayayım ki?
  4. 2 points
    Merhaba şu videoya göz atabilirsin. Uzun zamandır takip ettiğim ve büyümesini istediğim bir kanal. Birçok ürüne dair detaylı incelemeyi ve indirim kodlarını güncel takip ediyorum bu kanal sayesinde.
  5. 2 points
    Bende @rastlantisalhocamın dediğine katılıyorum ilk kür için yeterli olucaktır,, diğer postun altına yaptığım yorumu da oku ürün çeşitliliği hakkında olan kısmı özellikle
  6. 1 point
    Sıkıntı yok Burak abi işin icindeyse yaslan arkana keyfini çıkar kürün dostum 🤩
  7. 1 point
    İlaçları burak abiden t. ettim o konuda içim rahat. Magnezyum Çinko'yu magnezinc olarak 2 yıldır falan kullanıyorum o rutin olduğu için söylemeyi unutmuşum Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hocam,1 ay sonunda değerlerimi forumda paylaşacağım umarım ilaca karşı vücudum çok hassas çıkmaz
  8. 1 point
    Enjeksiyon yaparken dokuyu yana çekip enjeksiyonu yapıyorsun yaptıktan sonra iğneyi çıkarıp dokuyu salıyorsun. Kasa ulaşırken deri katmanları, yağ dokusunu da deliyorsun. Z tekniğinde iğnenin deldiği yerler birbiriyle bağlantısız oluşuyor bu sebeple kasın içindeki ilaç yüzeye çıkamıyor ilaç tamamen kas içinde kalıyor. İlaç boşa gitmemiştir. Bir kısmı dışarı çıkmış olabilir çok da önemli değil diğer seferlerde daha dikkatli olursun. Z tekniğini de yapamazsan ilacı vurduktan sonra 15-20 saniye bekle kas ilacı iyice emsin sonra enjektörü çıkar.
  9. 1 point
    Bence bu kütlene göre güzel bir dozajla başlamışsın. Kan testlerini yaptırdığında paylaşırsan östrojen konusunda daha tecrübeli insanların tavsiyelerini dinleyebilirsin açıkçası böyle ince ayarı olan birşeyde benim tavsiye vermem doğru olmaz.
  10. 1 point
    dianabol östrojeni arttırır kontrol altına almazsan jino olabilirsin. Herkesin yaşayacağı yan etkiler farklı bunuda göz önünde bulundur.
  11. 1 point
  12. 1 point
    Redditte 10 aydır 200tren yanına testo devam ettiğini söyleyen ve diğer kullanıcılar tarafından onaylanan kişiler var. Bu hangi forum bilmiyorum ama redditle bizim forumun genel mentalitesi yakın.
  13. 1 point
    Selamlar. Raporun kendisini buraya atar mısın?
  14. 1 point
    Aynı enjektör çek hocam kaba etten tek seferde 3 ml 4 ml hatta daha fazla bile ilaç basanlar var
  15. 1 point
    Açıkçası laboratuvar ilacı kullanmak istemiyorum. O yüzden eczaneden alabileceğim primo yu tercih ettim. 30 ampul aldım, hazırda duruyor şuan. Maaşı alınca birkaç ampul daha alacağım. Aynı zamanda genotropin de kullanacağım gibi. 3 kalem sipariş verdim. Bakalım ARkadaşın konusunu kirletmeyeyim, konuyu burada bitireyim çok az kaldı ve heyecanlıyım.
  16. 1 point
    Kesinlikle haklısın. Doz konusunda görüş farklılığımız var o kadar. Farkında isen anabolizansız only testo Blast and Cruise ile uzun kürler yapıyorum. Her gün enjeksiyon yapıyorum. Arada anabolizanlı kısa turlar yapıyorum vs. Uzun soluklu kaliteli kas için bence en iyi yöntem bu. Lakin Metin hocam konuya bambaşka yaklaşıyor mesela. Vücudun tepki verdiği maximal noktada (sonra verim artmıyor) kürü bitirip PCT + Dinlenme uygulayıp tekrar yeni küre başlıyor. Yanlış hepsi doğru. Her yöntemin kendine göre artı ve eksileri var.
  17. 1 point
    Herkesin vereceği tepki farklı olacağı için, kendim bir kür hazırlarken şöyle düşünerek hazırladım; Ne kadar sık enjeksiyon, o kadar stabil serum hormon değerleri. Ne kadar düşük doz, o kadar az yan etki. Ne kadar çok yemek, o kadar anabolizm. Ne kadar kaliteli uyku, o kadar iyi dinlenme ve büyüme. Bunun haricinde zaten ilk kürler hakkında detaylı olduğunu düşündüğüm bir yazım var. Oraya da bakabilirsin. Ancak 200mg test başla, 100mg primo ile birlikte vur, şu zaman vur, şuraya vur gibi genel bir tavsiye asla veremem. Kendi kürüm 125mg test, 100mg primo ile başlayacak. 250mg test, 200mg primo ile de devam edecek diye düşünüyorum. Ancak son kararı ben değil, kan tahlillerim belirler.
  18. 1 point
  19. 1 point
    Peki hocam 6 hafta enhantate ne kadar gireceğiz ve bu ürünleri bulmak zor oluyor . Benim amacım orj eczaneden ulaşabileceğim ürünleri kullanmak , bu konuda fikirlerinizide almak isterim ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  20. 1 point
    Hadi bakalım bol şans 😁 Bir kürde ilacım çalışıyor mu acaba çalışacak mi acaba diyorsan geçmiş olsun o kürden verim almak çok çok zor.herşey kafada bitiyor yukarısı rahatsa vücutta yaparsın hayatta herhangi birşeyde😅
  21. 1 point
    Hardline marka var 120 tablet 180 tl
  22. 1 point
    Doktora gitmezsen benim otopsi masama gelirsin. Bunun şakası mı olur git dostum
  23. 1 point
    Kalın punto ve altı çizgili işaretlediğim alan kilit konu. Küre girip irileştiğinde de tatmin etmeyecek. Üstelik kürle gelen kürden sonra gidecek. Olası sorunları sadece miras kalacak. Bu ihtimali de unutmamak gerek. Vücuda hormon almaya karar vermek çok önemli bir konudur. Hem o iş asla tek kürle kalmaz. İşin maddi tarafı da var. Eğer tüm bunları sırtlarım ben diyorsan aşağıyı okumaya devam edebilirsin. İlk etapta 12 hafta sustanon 500mg/hafta ve rimabolon 300mg/hafta şeklinde, pazartesi ve perşembe olmak üzere 2 sefer/hafta şeklinde devam edebilirsin. 12 haftadan sonra 6 hafta da only enhantate gidip kürü bitirir ve PCT aşamasına geçersin.
  24. 1 point
    Merhaba birçok markanın milk thistle ürününü kullandım kesinlikle natrol milk thistle advantage öneririm, omega 3 ben solgar kullanıyorum biraz pahalı fiyat performans olarak balen norveç balık yağını tavsiye ederim trigilserid en saglıklı formda 600 kapsül 450 Tl civarı idi günde 6 kapsül sabah ögle akşam 2 şer kullanarak verim alabilirsin
  25. 1 point
    Vücuduna ilaç almak için yaşın daha çok genç, yine kafana koyduysan ille kür yapacaksan yaparsın ama önceliğin güzel bir diyet ve bol kardiyo olmalı boyuna göre kilon düşük, yağ oranını rahatlıkla düşürürsün güzel Bi suplement kürü ile işini halledersin,, şunu unutma definasyon kürü yapsanda beslenmeni düzeltmedikçe ve bol bol kardiyo yapmassan ilaçlar dan verim alamazsın,, Daha 4 aylık spor geçmişin varsa steroid ler hakkında da bilgin zayıftır, ilk etapta ürünleri tanı hangi ürün ne işe yarar iyice öğren han ilaçtan nasıl etki alırsın öğren, kullanmak istediğin ilaçların yan etkilerini de öğren ona göre kullanmaya başlarsın,, ürün tedarik ve detaylı planlama için sol alttaki WP butonuna basabilirsin
  26. 1 point
    Sen yenisin sanırım bütün konuyu incele ışık mı değil mi anlayabilirsin.Bu işe başladığımdan beri Burak abiyle çalışıyorum başkasının olma ihtimali yok valla bende bu işi bırakmadıkça.
  27. 1 point
    İlk kur icinse npp gibi guclu ilaclsr yerin klasik testo boldnn kuru denenebilir ilk kur icin dozajlards oyle yuksek gerek olacagini sanmıyorum testo 350 400 alinabilir boldennda 250 300mg haftalık yeterli olcaktir max 18 hafta gecilmemeli mct olarak vitamin ve mutlivtmanler alinmali 8 9.haftalardan sonra mutlaka kalp damar ve hemoglobin gibi degerlere dikkat edilmeli boldnn biraz tetikliyor cunku ve bu tarz kurlerde kardiolar kesinlik atlanmamali gecmis olsun
  28. 1 point
    Hep kötü ışık olmaz biraz da güzel ışıkta form koyalım tam gaz devam 🥶👊 @Loving Form ; https://streamable.com/sntf30
  29. 1 point
    izmirdeyim dostum sporcuyum hormon kullanıyorum dedim ne kullanıyorsun dedi sustanon mu, yok dedim testo E kullanıyorum tamam dedi direk yaptı hahaha
  30. 1 point
    İlaç kullanmadığım halde dahiliyeye gidip yarışma hazırlığında olduğumu ve müsabık olmam için takviyeler kullanmam gerektiğini söyledim ve sorgusuz sualsiz bütün değerlerime baktılar, bu da size bi yöntem olabilir diye söyleyeyim dedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×