Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 20-06-2022 tüm alanlarda

  1. 16 points
    Üç yılı aşkın süredir blast and cruise şeklinde kesintisiz devam ediyorum ve ilaçlı olmama rağmen baba oluyorum arkadaşlar. Mucize gibi bir şey benim için:) Yanlış hatırlamıyorsam %2 ihtimal vardı ve bu gerçekleşti. Eski tarihte bir arkadaş daha vardı burada, çocuk sahibi olan, postları okumuştum. Diğer taraftan pct yapmama gerek kalmadı blast&cruise a devam edeceğim:) Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
  2. 4 points
    Senin adına çok sevindim Ağabey, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Kür konusunda zaman zaman sana danıştık/danışıyoruz babalık mevzusunda da bana danışabilirsin çekinmeden Şakası bir yana evlat sahibi olunca +20 yaş sorumluluk skili artıyor birden, spor hayatını üçüncü, dördüncü sıraya atman gerekebilir zaman zaman. Yılların kazanımının bir anda kaybolmayacağının bilincinde hareket edeceğine emin olsam da, mental olarak buna şimdiden hazırla kendini ağabey.
  3. 2 points
    Sanirim arada yaptigim hcg sayesinde oldu cunku tarih tam tutuyor zaten baska turlu lh fsh in kendiliginden aktif olmasi mumkun degil uc yildir sifir:)
  4. 2 points
    Bizim gibi yaşı ilerlemiş ve prostat sorunlarıyla yavaş yavaş karşılaşma riski artan insanların özellikle dikkatli olmazı elzemdir.
  5. 2 points
    Hocama ilaveten, doğal döngünde yakaladığın ereksiyonu ve hissi TRT dozda yakalayamayabilirsin. Bunu da göze almak lazım.
  6. 2 points
    Rimobolan kullanmadım hiç, kullansam dahi herkesin kür geçmişi, ilaçlara göstereceği tolerans, yan etkileri farklı. Genel kullanım oranı haftalık 200 mg. Fazlası prostatla ilgili sorunlara yol açtığı için önerilmez. Kaş yaparken göz çıkarmamak lazım.
  7. 2 points
    Forumda bunların cevabı yeterince verildi.Bir göz at yorumları oku.Cinsel yaşamla ilgili sorunların olmama garantisini kimse veremez.Üretimini geri getiremezsen uzun vadede hipogonadizm hastaları gibi olabilirsin.Veya geri gelse de yetersiz olabilir ve dışarıdan ömür boyu testosteron takviyesi yapmak zorunda kalabilirsin.4 hafta da bir hcg enjeksiyonu yaparak testislerini canlı tutmaya çalışabilirsin, tamamen durmaması için.Triptorelin ben önermiyorum yine sana kalmış bir şey. Kolay gelsin
  8. 2 points
    Senin tercihin... İçeriğinden emin olmadığın anabolikleri alman ve hormonel sistemine ağır hasarlar vermen ve sonunda da işe yaramaz pct uygulamaları yapman ne için ? Bu tabloyu düzeltmen en az 3 ayını alır.Eğer küre doymadım vucudum istediğim gibi değil ve cebimde dolu diyorsan, yeni küre başlaman daha az zararlı olur.Çünkü musluk gibi aç-kapa yapmazsın conta bozulmaz Yok küre girmeyecem düzgün bir pct yapıcam diyorsan, o zaman 30-35 gün klomen+tamoksifen kullanmalısın.Yanında hiç bir hormonel ilaç olmamalı, sadece vitamin ve besin destekleri ile... Lh hafif hafif açılıyor gibi, total testosteronun dip seviyede.Bu düşüş mü yükseliş mi belli değil...
  9. 2 points
    Yabancı forumlarda insanlar orijinal Bayer eczane rimabolan bulabilmek için çırpınıyor siz underground rimo kullan diyorsunuz...
  10. 1 point
    Teşekkür ederim bakalım ne çıkacak bende merak ediyorum neler olacak
  11. 1 point
    Abi çok tebrik ederim. Bir savaşçı doğuyor :))
  12. 1 point
    Harika haber tebrik ederim vatana millete hayırlı bir evlat olur insallah
  13. 1 point
    Tebrik ederim abi çok sevindim. Hem kürü kesmedin kariyer için devam edeceksin hem çocuk oluyor. Mükemmel bir durum.
  14. 1 point
    Ben 2017 de kullanmıştım 3,5 ay 200 le başladık,son iki hafta 300 e çıkarttık.Bir sıkıntı yaşamadım bir miktar sivilce dışında. Tabi o zaman 36 yaşındaydım.
  15. 1 point
    Ölçü birimi ml olarak değil içindeki etken maddenin değeri yönünden yani (iü) olarak bak.4 haftada bir 1000-1500 iü pregnyl vurabilirsin.Veya daha düşük dozlarda haftada bir de uygulamak mümkün.
  16. 1 point
    Malesef henüz gh kullanmadım. O yüzden herhangi bir fikrim yok.
  17. 1 point
    İlacın kimyasal yapısıyla ilgili bir bilgim yok ama eğer kimyasal yapısına zarar vermiyorsa ilacın üzerine fazladan serum fizyolojik çekip ilaç yoğunluğunu düşürüp vurursan yine 0.01 ml kalsa bile içerisinde daha az ilaç kalacaktır. Tabi uzun süre serum fizyolojik kullanımı yan etkilere sebep olabilir mi bunu da ayrı olarak araştırmakta fayda var.
  18. 1 point
    Uzun kürümün 13. haftasından selam olsun. Bu hafta @Rdmdedemle beraber cruise dönemine başlıyoruz. Amaç receptörleri boşaltmak ve vücudu rahatlatmak. Ben önceki kürümden kalma 1 kutu iran testosteron enhantate ile başlayacağım. İlacın kaynağı hepimizce malum ve güvenilir. Haftada 100mg testosteron enjeksiyonu yapacağım. @Rdmdedem ise cypionate ile cruise yapacak. Üstelik sivilcelerde bir azalma var mı gözlemleme şansım olacak. Belki de önceki kürden kalma sivilce oluşumu bitti ama testo mixten dolayı devam ediyor bunu görmüş olacağız. 80kg ile cruise dönemine giriş yaptım. Cruise dönemi uzunluğu ise 4-8 hafta arası sürecek. Buna durum değerlendirmesi yaparak karar vereceğim. Saygılarımla.
  19. 1 point
    Sitede araştır bu başlıkları ve yapılan yorumları öncelikle... Clenbuterol şekerleme değil, önceden deneyimin yoksa yanında başka bir şeyler ekleme.Huyunu suyunu biliyorsan ve az çok nelerle etkileşime girdiğini deneyimlediysen o zaman yanına en etkili ve tabi sert kankası yohimbe uyar.Yohimbenin de kendine göre kullanımı ve yan etkileri var.Belli bir seviyenin ve tecrübenin üzerindeki insanların kullanması gerekir, yoksa ciddi sorunlar yaşatabilir. Efedrin zaten clenbuterolün seçici olmayan bir benzeridir ve daha hafif yan etkileri mevcut. Cardarin bir ara madde, ilaç özelliği var ve vucudun bazı sistemlerini kullanarak dayanıklılık ve yağ yakımı sağlıyor.Etkisi doğal olmasından sınırlı. Winstrol-oxandrolon steroid olduklarından önermem, pct gerektirmesi ve hormonlarına etki etmeleri kaçınılmaz. Basitçe yağ yakımı safhalarına etki eden faktörleri yazarsak : a- vucudun enerji ihtiyacını metabolizmayı uyararak arttırmak (clenbuterol-efedrin-tiromel-termojenikler vb.) b- enerji için yağları hedefe koymak ve işaretlemek (ketojenik moda girmek- uzun süreli açlık diyetleri vb.) c- yağların depolandığı yerden çıkarılması, çözülmesi ve üzerindeki koruyucu kalkanının kaldırılması (yohimbine-l carnitin vb.) d- kasların korunması ve bu enerji üretimi sırasında yıkılmaması (anti katabolik özellikte destekler-bcaa vb.) e- yağlar yakıldığında ortaya çok fazla serbest radikal ve toxic madde çıkar, bunlar için detox (temiz ve bol su-yeşil bitkiler-tioktik asit-klorofil deposu yosunlar vb.) Kolay gelsin...
  20. 1 point
    Kararlarına saygı duyuyorum ama üsluba dikkat.
  21. 1 point
    Çocuk heves etmiş bir işe bulaşmış, bir hata yapmış. Sizler de bu işe yıllarını vermiş ve ciddi tecrübelere sahip kişiler olarak doğru yolu göstermeye çalışıyorsunuz tabi. Lakin çocuğun attığı her yorumun altına doğruyu söyleseniz bile bu tarzda imalı imalı şeyler yazmanız bana göre çocuğun psikolojisini ciddi şekilde etkiliyor. 16 yaşından ben de geçtim, sizler de geçtiniz. Herkes o yaşları gördü, geçirdi ve yaşadı. 16 yaşında bir çocuğun hayali ve hevesi; o ergenlik duygularıyla birlikte çevresindeki en iyi ve en maskülen erkek olmaktır, hemcinsleri ve kız arkadaşları tarafından ilgi görmektir, lisenin koridorlarında göğsünü gere gere gezip havasını atmaktır, kimse tarafından baskıya maruz kalmayıp o baskıyı kendisinin başkaları üzerinde yaratmak istemesidir... Siz burada ağzınızla kuş tutsanız bile bu çocuğu yaptığı işten döndürmezsiniz, çünkü belli ki kafaya koymuş ve ne olursa olsun yapacak... En ufak bir tereddütü bile olsa bırakın ilaçları aldıktan sonrasını; acaba küre girsem mi girmesem mi? diye ilaçları almadan önce düşünürdü bu konuyu. Sonuç olarak kullanılan bu ilaçlar 25 30 liralık ürünler değiller. Burada asıl tartışılması gereken konu "bana göre" 16 yaşında bir çocuğun yaptığı hata değil, bu ilaçların 16 yaşında bir lise 2 öğrencisinin bile kolay bir şekilde ulaşabileceği kadar yaygınlaşıp önüne gelenin satış yapmasıdır. Ben de 18 yaşımda yapmıştım ilk kürümü (testo+dbol), hatta 18 yaşımda bile değildim tam. Yaptığım hata bir anlık heves ile yeterli bir kas kütlem yokken küre girmemdi. Kür esnasında tabi en iyisi benim edasıyla dolaşırdım (90kg 3 tekrar bench press zor yapardım kürde ), lakin ilacı kestikten sonra o suyu atıp doluluğu kaybedince psikolojim çok değişik oldu. O Herkül profili kayboldu tabi, mecburen psikolojik çöküntü yaşanılacaktı. Keşke çabuk sonlansaydı bu durum fakat uzun süre çıkamamıştım bu işin içinden, 2 ayda 20kg aldım kürden sonraki yıl Fiziki olarak görülen ve hissedilen bir sağlık probleminden ziyade mental olarak asıl etkiyi yaratmıştı bende... Kaldı ki çoğu kişide de bu şekildedir durum, asıl çöküş kafadadır, zihindedir... Bunu aşamayanların döngüsü devam eder, oyunu tekrar başlar. Aşanlar ise zevk için 1 2 yılda bir dokunuşlar yapar ve yoluna devam eder...
  22. 1 point
    Çocuğu olması için formunu feda etti , 1-1.5 sene ara vermek zorunda kaldı Ve kimse o kadar uzun kürlerden sonra çocuğunun olacağının garantisini veremez , tedaviye yanıt da alamayabilirsin .

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×