Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 18-06-2022 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Merhaba, benim forumda geçirdiğim süre boyunca gördüğüm en iyi 3 natural formdan birine sahipsin ve natural olduğuna inanıyorum çünkü bende yaklaşık 7 sene bu sporu doğal yaptım ve gainer dahi kullanmadan 20 kg'dan fazla kilo aldım güzel hacimlendim. Gönderinin altına yazılan komik yorumları ciddiye almamanı öneririm zira forumdaki üyelerin yarısından fazlası senin natural haline ulaşmak için kür yapıyorlar natural yarışmaların kelimenin tam anlamıyla natural olmadığını biliyorum umarım emeğinin karşılığını alırsın ve minimum kas kaybıyla nokta koyarsın başarılar dilerim.
  2. 2 points
    Şuanda sustanon aşırı ucuz çok yakında ilaçlara zam gelecekmiş eczacı arkadaşım söyledi. Stok yapmakta fayda var.
  3. 2 points
    Öyle ise ve steroide bulaşmamanı da göz önünde bulundurursak yarışmaya 1,5-2 ay kala clen + yohimbe ikisini muhakkak kullan. Çünkü kuruma aşamasında vücudu naturel iken katabolik evreden koruman çok çok zor. Bu ikili steroid olmadığı halde baya önüne geçiyor. Bence sen beslenme konusunu anlamışsın. Resime bakarak bunu çok rahat söyleyebilirim. Yine katabolik etkiden kaçınman için yağsız toplam ağırlığın X 4,5gr protein tüketmekte vücudu katabolik etkiden bir miktar koruyor. Son araştırmaların sonuçları böyle. karbonhitratı da tartı + mezura durumuna göre kendin ayarlamalısın. Genelde bulk dönemlerinde ağır kilolar ile az tekrarlar tercih edilirken, cut dönemlerinde daha hafif kilolarla daha çok tekrar tercih edilir. En nihayetinde kardionu da üzerine eklemelisin. Yarışmaya kayıt olursan son 1 ay kala beni de ekleyerek yaz bana. Hayatı yarışmada geçmiş birinden formuna göre fikir alırız. Ricam ile para pul da istemez. Gerçekten iyi emeğin iyi genlerle birleşmiş ve ortaya güzel sonuç çıkmış. Müsabaka kazanırsın kazanamazsın o ayrı konu lakin nazarımda bir şampiyonsun.
  4. 2 points
    Güzel form yakalamışsın. Çevremde dünya 1. ve dünya 2. olmuş insanlar var. Geçen Kıbrıs'da yapılan yarışmada oldular. Bir yarışmacı için söylüyorum işin kolay kısmını, sporcu için zor kısmını halletmişsin. Eğer Eylüldekine gireceksen şimdiden kurumaya başlaman gerekecek. Çünkü natural olarak bunu yapmak çok meşakkatli ve zor. En azından clen + yohimbe desteği alarak vücudu olabildiğince anabolik modda bırakmakta fayda var. @agfitness üstadım haklı. Kendisine kızmamalısın. Seni düşündüğü için yazmış. 52 kilodan 75lere bende öyle geldim. Hatta o sıralar ekonomim çok iyi olmadığından günlük protein alımımda daha kısıtlı idi. Sporda en önemli şey beslenme değildir, antrenman değildir, uyku hiç değildir. Sporda en önemli şey istikrardır. Seni de ayrıca tebrik ederim. Kilo alamayan birisin biliyorum. Kilo alamayan birinin 20+ kg kendine eklemesi müthiş bir şey. Steroidler için hep aynı şeyi söylüyorum. Sadece testosteron üzerinden konuşursak ilk etapta seni genetik limitine hızlıca getiriyor. Sonraki testo kürlerinde ise "oldukça yavaş şekilde" genetik limitinin üzerine küçük küçük taşıyor. İş yine istikrara çıkıyor yani. Anabolikler için ise eğer yarışmacı değilsen hiç girilmemesi taraftarıyım. Sayın Burak Hocamın bunun ile ilgili yazısı zaten çok net. Hayal ve illüzyon satmaya gerek yok. Anaboliklerle aldığın hacim, anaboliksiz kaldığında gidecek. Emsalini çevrede o kadar çok gördüm ki.
  5. 2 points
    Aynadan bir form, çok ayrıntılı olmasada... hedefe devam yavaş yavaş 👍
  6. 2 points
    Sahte ilaç demek boş içerik ilaç demektir saydığın markalar dolu fakat overdose uzun zadede çok zararlar verir hammaddesinden maddeler ayrıştırılmaz sterilden uzaktır. Orjinal ilaç ise kaliteli hammadde labaratuvar ortamı denetimli ortamda son derece steril ortamda üretilir tüm zararlı maddeleri ayrtıştırılıp saf hammadde kullanılır bu yüzden işçilik ve maliyeti fazladır.
  7. 1 point
    Bu yorumun için çok teşekkürler hocam beni mutlu etti 🙏 irtibatı kesmiyeceğim. Açıkçası hiç bir şey kullanmak istemiyorum clen falan... kurumak için elimden geleni yapacam. Kondisyon durumuna göre tekrar değerlendirirsiniz teşekkürler.
  8. 1 point
    Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...@rastlantisal benim kimseye kızdığım yok hocam... arkadaşın yorumuna bakıyorum konunun steroidlerle hiç bir alakası yok kimseye kafa tuttuğumda yok bana egolu yazmış egolu bir cevapımda yok direk baltalıyıcı yorumuyla kendisi egolu davranmış ya da beni yanlış anlamış... Bu konunun başınada dönersek benim bu forumda başlığı açma amacım yarışma seviyesine kadar olan bilgimin yetersiz olması yarışma tecrübem hiç olmadı ve de çevremdede hiç yarışan olmadı. (Suyu kesme karbonhidratı sıfırlama tekrar yükleme vs vs.evreleri) Yarışan tecrübesi olan hocalarımızın yardımına ihtiyacım olduğu için konuyu açtım... Belki son demlere geldi çok az bir dokunuşu kalmış düşüncesiyle yardımıcı olabilecek hocamız olur diye konuyu açtım...Maddi durumu iyi olan biride değilim internette ki popüler yarışma hazırlayıcı hocalardan PT de alamam. (Fiyatlardan haberimde yok hiç araştırmadım bakmadım sonlara doğru almak zorunda da kalabilirim)
  9. 1 point
    Şuan kullanıyorum testo danabol boldenon vücudum da sertlik gözle görülür şekilde başladı ve antremanlarda çok terliyorum işerde güncel form paylaşıcam fiyat olarak kesin bişe diyemem hocam ben 2 ay önce aldım param varken şimdi bilmiyorum
  10. 1 point
  11. 1 point
    Yazdığımı bi tekrar oku bakim
  12. 1 point
    tamamdır sayın @metinav hocam siz olmasanız halimiz nice olurdu... PCT süreci bitip 15 gün sonra kan testi verip sizinle paylaşacagım. t3 icin ne yapabiliriz acaba, libido düşüklügü lh ve fshdan kaynaklanmıyor mu hocam sizce
  13. 1 point
    Hoca dediğin kişi bu işi bilmiyor.Kullandığın steroidler zayıflamana değil kilo almana su tutmana sebep olacak cinsten.Onun dışında kahvaltıdan önce kardiyo kahvaltıdan sonra antrenman +kardiyo saçma bir şey.Kardiyoyu sabah kahvaltı öncesi yap.Antrenmanı öğle yemeğinden veya ikindi saatlerinde miden boşken yap.Arkasından yemek ye.Kalori kısıtlaması da yapmalısın bunların haricinde...
  14. 1 point
    Fotolar güncel yeni çekildi. Sadece sırt çalıştım fotoda görünen bölgeleri pumpsız gibi düşünün ve de fotolar pek gerçeğide yansıtmıyor aynadan çektim doğru düzgün ışık gölgeyi yakalayamadım. Son fotolarıda 10 dk sonra evde çektim. Aklınızda az da olsa bir şeyler şekillensin diye paylaşıyorum 3 aydır falan hiç diet uygulamıyorum aklınıza gelecek her şeyi yiyorum. (Tatlılar Baklava, künefe, dondurma, dürüm, börek ...) Yaş: 27 Boy: 175 Kilo: 85
  15. 1 point
    Ben senin yerine utandım hem absürd Bir başlıkla yorum açıyorsun herhangi bir soru da sormuyorsun sanki çok önemliymiş gibi kürünü burda paylaşıyorsun Steroid satan bir sayfada başkasından aldığını o kişinin sana yardım ettiğini arada soru sormak için de burayı açtığını söylüyorsun pişkin pişkin biraz olgunlaşın Ezgin olun nerede nasıl konuşulur ne yapılır oturmasını kalkmasını falan öğrenin pak kür yapiyorsun kaç yaşında adamsın çeki düzen ver kendine.
  16. 1 point
    Estagfirullah hoca değilim.Sadece bildiğim tecrübe ettiğim şeyleri paylaşıyorum... Gayette mümkün sakıncası yok olamaz da...Yeter ki anabolikle testonun yarılanma sürelerine göre enjeksiyonunu ayarla.Dalgalanma deyince bir çok insan, denizdeki dalgayı anlıyor Öyle bir dalgalanma sustanon için söz konusu değil. sadece içinde 4 farklı ester olduğundan her esterin yarılanma süresi farklı ve en uzun esterin içinde esterler arası geçişgenlik şeklinde bir titreşim oluyor.Şimdi şöyle bir şey var , sustanonun enjeksiyon sıklığı genelde en kısa estere göre ayarlanırsa dalgalanma minumum seviyelerde olur.Orta estere göre ayarlanırsa biraz daha fazla hissedilen bir değişiklik yaşanır.Mesela trt anlamında veya hipogonadizm hastaları için ayda bir vurulması bile yeterli olabiliyor.Uzun estere göre doktor ayarlıyor ve şu kadar günde bir vur diye reçete yazabiliyor.Ben kendi adıma hafta da bir de kullandım, haftada iki de.Aralarında beni etkileyip rahatsız edecek bir fark görmediğim için haftada biri tercih ettim.Nedeni bir hafta bir kalçaya vuruyordum, diğer hafta diğer kalçaya, böylece ödem de az oluyor ve bir haftada her şekilde eski haline gelmiş oluyordu.Bu benim tercihim...Sustanondaki propionat esteri yüzünden genelde vurulduğu günden itibaren hafiften bir ısı artışı, ateş yanında testoda yükselme enerji artışı duygusu hissediliyor.Ertesi gün daha fazla oluyor ve düşüşe geçiyor.4-5 gün sonra aynı testo enantat gibi sakin stabil ve normal hissediyorsunuz.Ben bu duyguyu seviyorum çünkü gücünüz de tek başına sustanonla artıyor resmen ben buradayım diyor testo...Sevmeyenler olabilir onlara tavsiyem testo enantat ve cyopionat. Ben sustanonun bulka çok uygun olduğunu düşünüyorum.Definasyona giden bir şey değil.En azından benim için öyle....Kas artışı yapan protein sentezini arttıran herşey dengeli karbonhidrat aldıktan sonra temiz büyütebilir. Yağlanmanın sebebini sorgulamak gerekli.İnsülin fazlalığından ve dokularda direnç oluşmasından dolayı mı stoklanıyor, yoksa hormonel dengesizlikler mi var, veya çok fazla kalori alınıp harcanamıyor mu, ya da stresli bir ortamda yaşıyoruz da adrenalin kortizol gibi hormonlar kolay olan glikojene mi yöneliyorlar daha çok...İnsandan insana değişkenlik gösteren bir çok etken var arka planda.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×