Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 09-04-2022 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Forumda shbg ile arama yaparsan paylaşımları görebilirsin...
  2. 3 points
    Merhabalar. Testosteron seni diyette iken katabolik hale düşmeden anabolik modda kalmanı sağlar. Östrojeni de dengede tutarsan çok rahat olabilir. Saç dökülme sorununu sadece wistrol değil testosteronda hızlandırır bilgin olsun
  3. 3 points
    Dhb için merakla bekliyorum.
  4. 2 points
    Turinabol bitti hemen dianabole başladınız? Börek yediniz sonra birde üstüne ekmek arası börek yemeyi seçtiniz. Enteresan bir tercih olmuş, sırada ne var dianabol bittikten sonra anapolon mu? Kürünüzde başarılar.
  5. 2 points
    Spermiogram olarak tanımlanan sperm testi, meni içinde yer alan sağlıklı sperm hücresi miktarını ve kalitesini ölçmek için yapılan bir laboratuvar testidir bunu yaptırın 1 haftalık ereksiyon perhizi ile ondan sonra yorum yapmak daha iyi olabilir çünkü paylaştığınız test sonucuna göre bir sorun gözükmüyor.
  6. 2 points
    İlk satır olayı özetlemiş tamamen zaten ama wisntrol anormal saç döker haberiniz olsun. PROFİL FOTOĞRAFIM İSPATI OLSUN
  7. 2 points
    Anladığım kadarıyla iştah kontrolün zayıf. İştahını kontrol edemediğin sürece hiçbir şey hedefine ulaştırmaz seni. Yohimbe iyi bir seçenek ama testo enantat yerine propionat daha mantıklı gibi senin için.
  8. 2 points
    Dostinex yerine casaber'de kullanabilirsin. Fiyat olarak daha ucuzdur.
  9. 1 point
    12 haftalıdır only testo (500) yapıyordum güzel verim aldım sonra kesmedi bende şimdi kısa ester boldenon ve propionat sipariş ettim toplam 10 hafta sürücek gelişmeleri ve 4 hafta da bir formumu burda paylaşacağım kür içi haftada yarım arimidex ve gerekli vitaminlerimide temin ettim hayırlısı diyelim...
  10. 1 point
    Kendimce yeterli bir seviyeye geldiğimi düşündükten sonra 500 testo enant 400 tren enant 400 boldeonon kürüne girmeye karar verdim ilk kür deneyimim olduğu için en korktuğum şey enjeksiyon işiydi ilk enjeksiyonu olabildiğince doğru yapmaya çalıştım ama sonrası gelen acayip bir ağrı ve ayağımı basamama durumu beni etkiledi üzerinden 4-5 gün geçtikten sonra 2 enjeksiyonu yaptım bunda ağrılar nerdeyse yarı yarıya inmişti ama şöyle bir sorun var bu hafta içinde ne bacak çalışabildim nede kardiyo yapabildim kür kullanan arkadaşlarıma sorduğumda bunun gayet normal 2-3 enjeksiyonla düzeleceğini söylediler insanın sinirini şevkini kıran bir olay 1 hafta oldu başlayalı sizin de yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler ilk kür deneyimim fotoğraflar kür öncesi halimdir.
  11. 1 point
  12. 1 point
    Sağlamından tekrardan 30-40 günlük yüksek doz pct yapman iyi olur.Öncesinde 1-2 doz pregnyl olursa daha da iyi olur, yoksa da sorun değil...Büyük ihtimalle sustanondan dolayı pct başlangıcını tam ideal sürede yapamadın ve pct yetersiz gelmiş olabilir.Geç de olsa dokuların onarımı için her zaman uygun şartlar sağlanabilir. Kısırlık, arkadaşların da dediği gibi sperm ve daha çok fsh değeriyle yakından alakalı bir şey.Onun için spermiyogram yaptırmalısın... Total testosteronun nominal aralık içinde olmasından ziyade, senin kür kullanmadan önceki normal seviyenin ne olduğu önemli.O değerin altında olduğu sürece normal fonksiyonlarının aksamadan sürmesi için yetersiz olacaktır.Bunu sonradan bozulan diğer etkenlerin de değiştirmesi mümkün... İyi bir üroloğa giderek durumunu anlatarak yardım almanı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
  13. 1 point
    Prolaktin için haftada yarım doz dostinex al. Daha ortalarda tutacaktır. E2 için 3 günde 1, yarım tablet antiaromataz kullan. Vücudun aromatize etmeye müsait.
  14. 1 point
    Yılbaşına kadar “Watson Pharma Cutrexx” kullanmıştım.
  15. 1 point
    İlaçlardan delirmiş herhalde ahahahahahhahaahhaah bide senaryo kurmuş Güray abiyle beraber denk geldik diyor😂😂
  16. 1 point
    Kardeşim git başka yerde kafa bul,konuyu kirletme
  17. 1 point
    Güray abi ile konuya rastgele denk geldik. Fiziğin iyi görünüyor fakat sırtın boş kalmış. Kürde iken sana Haftada 3 gün Full Body antrenman yapmanı ve günlere sırt ile başlamanı öneririm. İlk sırt hareketin her zaman Barbell Row olsun. İkinci hareketi Cable Row veya pulldown olarak seçebilirsin. İyi şanslar.
  18. 1 point
    Basitçe anlatmak gerekirse lh testo üretimiyle ilgilidir. Kısırlık ise fsh ile alakalıdır. Fsh seviyeniz normal görünüyor. Tam sonuç almak için sperm testi yapmanız gerekiyor. Yüksek lh düşük testo testislerin yeterli çalışmadığını gösterebilir. Beyinden testislere sinyal gidiyor ancak testisler yeterli testo üretmiyor. Bu nedenle daha fazla testo üretilmesi için beyin daha fazla lh hormonu üretiyor. E2 seviyenizi de görmek lazım.
  19. 1 point
    Güncelleme Güzel gidiyor 500 pirinç 700 patates işe bulka start verdim.
  20. 1 point
    Güzel form natural olarak ama yarışmacı olmak farklı bir şey dostum bir gün ilk 3 kalan adamları canlı görmeni tavsiye ediyorum sonra natural fikrin değişebilir. 😁 Başarılar şuan bile iyisin natural
  21. 1 point
    Fotolar güncel yeni çekildi. Sadece sırt çalıştım fotoda görünen bölgeleri pumpsız gibi düşünün ve de fotolar pek gerçeğide yansıtmıyor aynadan çektim doğru düzgün ışık gölgeyi yakalayamadım. Son fotolarıda 10 dk sonra evde çektim. Aklınızda az da olsa bir şeyler şekillensin diye paylaşıyorum 3 aydır falan hiç diet uygulamıyorum aklınıza gelecek her şeyi yiyorum. (Tatlılar Baklava, künefe, dondurma, dürüm, börek ...) Yaş: 27 Boy: 175 Kilo: 85
  22. 1 point
    Yag oranı olarak istedigin kondisyon kurulugu yakalarsın ama hacim olarak çooook zor. Formun var mı merak ettim açıkcası 7 yıl az bir süre değil
  23. 1 point
    dostum bildiğim kadarıyla insan vücudu bazı foksiyonlarını yerine tam olarak getire bilmek için belli bir yağ oranında olmaya ihtiyaç duyuyor. bu sebeple bence doğal olarak %2-3 yağ oranına inmem mümkün değil. yani belki kafaya çok takarsan çok üstüne gidersen bir nebze yakalarsın ama bu seviyeye inmek zaten hiç sağlıklı birşey değil. naturen olarak yarışmak zaten başarı getirmeyeecegi için kimsenin o seviyelere indiğini düşünmüyorum. çünkü yağ oranın inse bile kasların yeterli hacmi olmadığından yeterli keskinlik sağlanmadığından başarı gelmez.
  24. 1 point
    Kas gelişimi için günlük min 4iu olması gerekiyor. Karaciğerin tek sefer işleyebildiği miktar ise 2-3iu kadar, bazı kaynaklar 4iu diyor. Bu protokolün kesintisiz min. 4 ay ideali ise 6 ay sürdürülmesi. Tabi amaç büyümek olduğu için kürün de buna paralel organize edilmesi çok önemli. Ben 3iu sabah 4:00 -7:00 arası diğer 3iu ise antrenmandan hemen sonra daha duşa girmeden yapıyorum. Önemli olan GH ile öğün arasında min. yarım saat olması. Eğer işin içinde insulin varsa protokol değişiyor, dikkatli olalım.
  25. 1 point
    İyice kurumak adına masteron ekliyorum bu hafta son form budur.testo cypionat - tren acetat- masteron başlıyorum pazartesi 3 hafta içinde de yükleme yapıp bu yılki formu kapatıyorum biraz vücudu dinlendirecegim TRT tedavisi şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum yazdan sonrada çok uzun bir bulk girmeyi düşünüyorum fikirlerinize ve önerilerinize açığım teşekkürler.
  26. 1 point
    öyle bir şey olmaz bir gün bir gün vurma gibi 6 ay girersin paran varsa günde 4 iu dan sonuçta verir ilacı çalıştırmayı becerebilirsen.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×