Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 18-01-2022 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Pct yaparak vucudunuzu arındırmak yada, sağlam çalışan bir ürün tedarik ederek sıfırdan kür yapmak...Testosteron seviyesi yüksek olan arkadaşının küre girmesi çok yanlış olmuş.Daha basit şeylerle de, iyi bir gelişim elde edebilecek durumda olurdu.Neyse artık olan olmuş... Sağlıklı sporlar.
  2. 3 points
    Arkadaşın altta yatan bir rahatsızlığı olabilir.İyi bir dahiliyeciye görünmesi doğru olur... Değerleri karaciğer kaynaklı veya yetersiz su alımı ve böbrek fonksiyon kaybından oluyor olabilir.Daha detaylı testlerle araştırılması gerekiyor... Benim önerim su alımını arttırması, protein alımını yükseltmesi, karaciğer için faydalı milk thistle gibi destekler alması, iltihaplanma ve damar sağlığı için omega 3 kullanması yönünde olur...
  3. 2 points
    Burak hoca seni en iyi şekilde yönlendirir tüm soru işaretlerini kaldırır bence en iyi vereceğin karar olur 👍
  4. 2 points
    Bunu herkes merak ediyor sitede. Yarışmacı arkadaşlar hariç pek cesaret edebilen de olmadı. 😂 kullanırsan deneyimlerini paylaş lütfen.
  5. 2 points
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Durum her ne kadar motivasyon düşürse de sanırım Burak hoca ile beraber 0'dan 12 hafta ile başlayıp, duruma göre 16 haftaya uzatacağız. Bir musibet, bin nasihatten iyidir.
  6. 2 points
    Novalife zannedersem F.B nin, vortex (şimdi baries bp) ise T.F nin ilaçları. Önerim vortexi kullanma ama novalife ı bilmiyorum forumda kullananlar var Önerim bulabilirsen SP, Balkan Pharma, Iran Aburaihan kullan
  7. 1 point
    Çok sağol görüşlerin için,küre başlayana kadar karar vericem buna
  8. 1 point
    Bende korkuyodum ama burak hocamdan destek almaya başladım korkularımı kenara bıraktırdı sağolsun
  9. 1 point
    Bende öyle düşünüyorum ama taktir edersiniz başıma geldiği için sahte ilaç ilgisizlik ve alakasızlıktan korkuyorum. Burak hocanın profili çok iyi
  10. 1 point
    İlaç dağılmamış ve apse yapmış gibi görünüyor Semih geçmiş olsun 1 hafta içinde düzelir bende öyle oluyordu genelde bu gibi durumlarda.
  11. 1 point
    ilaçlar boş anlamına gelmiyor novalife dan memnun olan kısıler var forumda
  12. 1 point
    Küründe boldenon var. O da ostrojenini yukseltmeyecek zaten. Belirli bi yan etki yasamadigin taktirde arimidex kullanmana gerek yok.
  13. 1 point
    Under dose maalesef ki ilaçlar. Ve o adama sakın güvenmeyin başkasını kötüler kendi ilacını met eder her şey herkes hakkında söylemleri var ve başkasından ilaç alıp satar asla stok tutmaz zaten sattığı mal yerli üretim ve herkes şikayetçi.
  14. 1 point
    Dünyada vortexi satan ikinci birisini göster bana desem sanırım o konu çözüme kavuşmuş olur Dünyada o markayı tek satan biri var. Nasıl bir marka ki bu tek kişi satabiliyor? İyi kötü demiyorum bak sadece bir soru soruyorum.
  15. 1 point
    ikisi arasında fiyat farkı olarak ucurum var diye biliriz. Ben F.B. Den novalife aldım kullandım memnun kaldım. İlaçlar çayır çayır çalıştı. Fiyata hala çok çok ucuz ama çalışıyor ilaçlar.
  16. 1 point
    neyse abiya emrahın dediği gibi bu olmazsa baskası olur illa piyasaya sürülecek hcg ilacı
  17. 1 point
    Steroidlerin çalıştığını hormon testiyle anlayabilirsin.Senin ilk önce mesajımda da belirttiğim gibi böbrek üstü bezlerine baktırman gerekiyor.Adrenal yorgunluk gelişmiş olabilir veya tam tersi aşırı baskılanmış da olabilir.Kortizol vucudun bir ihtiyacı ve aşırısı da azı da sorunlara neden olur. İlk önce detaylı bir hormon testi yaptır.İçinde östrojen seviyesi de prolaktin de olsun... Yeri gelmişken testosteronun verimli çalışabilmesi için troid hormon seviyelerinin önemi büyük.T3 seviyen düşük olabilir dışarıdan takviye edebilirsin mesela.Bunlar ihtimaller doğru sorunu doktorun teşhis etmesi gerekli...
  18. 1 point
    Ovitrelle olmazsa başka bişey gelir HCG ülkede ihtiyaç olunan bişey sadece kür yapanlar kullanmıyor bu olmazsa başka gelir rahat olun
  19. 1 point
    Teşekkür ederim Siz de aynı aşamaları başarılı şekilde tamamlarsınız umarım.
  20. 1 point
    Kolları lens kardeşim teşekkür ederim, bendeki iki kol sendeki bir tanesine tekabul ediyor ama olsun buna da razıyız biz
  21. 1 point
    E yazdım ya içeri çekip saklıyoruz diye Fotoğrafları bilirsin hep en güzel hallerimizi koyarız buraya
  22. 1 point
    çok teşekkür ederim abi. Valla pct yapamacaz diye küre girmeye korkar olduk. Alıp stok yapmak bana cok mantıklı geliyor ama tarihinin kısa oluşu sıkıntı işte. Dönüş yaparlarsa paylaşımını bekliyorum abi.
  23. 1 point
    Bayya bir hacim gelmiş abi son fotoğraflara göre hemde temiz.
  24. 1 point
    Çok temiz büyümüşsün.Emeğini tebrik ederim.
  25. 1 point
    Günde 20-30 mg arasi alinabiliyor. Bulacagın yohimbe 5 mg olacaktir büyük ihtimalle. Günde 4 sefer ac kalabilecegin zaman dilimlerine bölerek kullanabilirsin.
  26. 1 point
    Evet geçen hafta itibariyle bir kürün daha sonuna geldik. Tren Parabolon bitti, only testo 3 hafta daha devam edip kürü sonlandıracağım. 71 kg ile başlayıp 79 kg ile sonlandırdık, çoğu yağ ve su olsa da kalan sağlar bizimdir Kür esnasında 1 hafta süren tansiyon ve baş ağrısı dışında olumsuz bir etki yaşamadım, yüksek prolaktin ile zaten çok önceden tanışıklığım olduğu için belki de bana öyle geldi bilemiyorum, başkaları ruhsal veya fiziksel olarak farklı yan etkiler yaşayabilir, dikkatli olmak elzem. Formuma bakınca sırt/kanatlar hariç değişen birşey göremiyorum, bir diğer değişen göbek var ki onu hep içeri çekip gizliyorum ama bulkta pek de takılmadım açıkçası Yaş ilerledikçe herhangi bir şeyde ilerlemekte zorlaşıyor tabi o yüzden Tren kullanıp mucize de beklemiyordum. Only testoyu bitirince tam 1 yılın sonunda pct sürecine başlayıp pct sonrası önümüzdeki kimyasallara bakacağız Pct sürecinde yohimbe ve clenbuterol ile biraz yağ yakmayı düşünmüyor değilim ama henüz tam karar veremedim. Çünkü vücutta testosteron yokken yağ yakmak, kalori açığı oluşturmak ve sıkı kardiyolar yapmak ne kadar yapılabilir bilmiyorum. Konu hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  27. 1 point
    Öncelikle sakin ol nerdeyse yüksek bir kesimin yaşadığı bilinçsiz kür yapmışsın.... Bu işler çocuk oyuncağı değil ilk olarak bunlara girmeden önce iyi bir şekilde araştırmak zorundasınız..👍🏻 1 kişinin lafına bakarak hayatınızın kalanını etkileyecek kararlar vermeyin.... Şimdi Konuya gelirsek.... Yaşadığın lbiido düşmesi ve ereksiyon sorunu gayet normal. Neticede dışardan aldığın hormonlar yüzünden doğal üretimin kapandı dışardan aldığın hormonların vücutda ki yarılanma süreleride düştü kür bitdi. Eeee sonra. Vücut turbo modundaydı bir anda gaza geçti vurdurman lazım yoksa yolda kalacaksın. Eee oturup kenara araba gitmiyo diye küsmiceksin..🙂. Ne gerekiyo pct mct...👍🏻 Başlayacaksın önce vücutda yüksek olan östrojeni bir düşürceksin. Teston sıfırda çünkü nerdeyse. Peşine çakcaksın kardeşim pregnyl haftada 1 500 500 500 sonra 1000 1500 (örnekdir) sonra ne oldu LH baskılandı pregnyl yüzünden çünkü vücutda testisleri açmak için lh ı taklit etdi. Bunun için nolvadex ve klomen devreye girer... Bu süreçde psikolojin libido düşmesi çok normal. Vitaminleri var bu işin ıvırı zıvırı çok dostum.... Bu iş öyle 1 kür yap bırak la olmaz. Tatdın bir kezz turboyu daha gazda zor gidersin 😆

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×