Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 22-12-2021 tüm alanlarda

  1. 5 points
    Buda burada dursun başlangıç haftam
  2. 2 points
    Kür süresi, kullanılan steroidlerin baskılama gücü, alınan doz ve pct sürecinin zamanında uygulanmaması hep risk oluşturuyor.Bunların dışında vucudun dengesi bazı insanlarda çok hassas ve pamuk ipliğine bağlı durabiliyor.Toparlanması geç ve güç olabiliyor.Onun için bir şey söylemek zor.Trenbolonun pek çalıştığını zannetmiyorum ama, sustanon çalışmış gibi... Kandaki testosteronu hızla kullanmak için, ya büyük kas guruplarını çalıştıran ağır idmanlar yapmak, yada sık sık cinsel eylemde bulunmak faydalı olur.Kan vermekte aynı şekilde hormon seviyesini düşürür..Amatörlerin enantat dan uzun esterlerden uzak durması iyi olur.Bu decanoat esteri ne öldürür ne güldürür, öyle bir şey
  3. 2 points
    Kanında hala normal seviyede testosteron var.Bu sustanonun içindeki çok uzun esterden dolayı...Bir on gün daha bekle, sonra pregnyl veya ovitrelle kullan.Bir 5 gün daha bekle.Daha sonra 100 mg klomen + 40 mg tamoksifen 10 gün kullan.Akabinde klomeni 50 mg, tamoksifeni 20 mg olarak bir 20 gün daha kullan.Bir hafta sonra test yaptır duruma bakalım.Umarım hipofizin açılır...Açılmazsa klomen+tamoksifen kullanımına 15-20 gün daha devam edersin.
  4. 2 points
    Ayrıca unutmadan eklemekte fayda var. Klomenin yarılanma ömrü 5 gün. Sen en azından 7-10 gün sonra teste git. Testin 2-3 gün öncesinden cilsel perhize girip, uykunu iyice alıp, aç karnına sabah erkenden gidip test vermelisin. En doğru sonucu o zman görürürz.
  5. 1 point
    Bronşlarda daralma ve hafif anlık nefes darlığı öksürmeleri başladı
  6. 1 point
    zaten stanazol danabolu ikili kürde kullanmak olmamış boşa karaciğere yük bilgin olsun amacına göre birini kullanmalısın
  7. 1 point
    Kafein tansiyonu ve baş ağrısını daha arttırır. Tam tersi papatya çayı vs.. içmen lazım. Ben kafeini komple çıkardım hayatımdan. Kahve içtiğim gün tansiyonum fırlıyor ense baş ağrısından uyuyamıyorum.
  8. 1 point
  9. 1 point
    parabolon tansiyon yapabilir temiz beslenmedi isen
  10. 1 point
    Aynen hocam zaten bu testi vermeden öncede dediğiniz gibi perhiz yapmıştım 3 günlük ve aç karnına gitmiştim zaten normal durumdada uykuma dikkat eden birisiyim
  11. 1 point
    Bence daha önce de yazdığım gibi klomen sonrası tekrar test yaptırdığında konuşalım. Şu an ezbere konuşmuş oluyoruz
  12. 1 point
    Hastanelerdeki test cihazları farkından dolayı bazılarında ug/L yani mikrogram cinsinden bazı hastanalerde ng/L nanogram cinsinden ölçülür. Genellikle ng/L (L= desilitre) daha yaygın kullanıldığından 300-800 ng/dl arası değerler normal aralık farzedilir. Bazı test cihazları da sanırım desilitre değil miliLitre cinsinden ölçüm yaptığı için böyle karışık durumlar ortaya çıkabiliyor.
  13. 1 point

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×