Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 23-11-2021 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Keşke Ertuğ hocanın programı veya ertuğ hocadan alıntıdır gibi birşey ekleseydin. Kopyala yapıştır yapmışsın. Birde kendi sistemin gibi anlatıyorsun. Ne günlere kaldık
  2. 2 points
    Merhaba Rdm, Öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim.Forumda üyeler olarak birbirimize ilgili olmak gerçekten mutluluk verici ve motive edici. Bence iyi gidiyor.Elimi,yüzümü,kıyafetlerimi ve ortamı(büyük ihtimalle idman yaptığım gym'de olacak) hazır hale getirdiğim zaman detaylı resimler yükleyeceğim.Çünkü 20 tane resim çekilsem bir tanesinde ortalama poz verebilen fotojenik olmayan bir yüzüm var.😊 Şunu önemle vurgulamak istiyorum.Biraz (beslenme anlamında) rahatıma düşkün bir insanım.Protein ve karbonhidrat alımım rutin bir düzen içerisinde,uyku profilim kaliteli ve uzun.Bu konularda en ufak tavizim yok.Sadece karbo'ya hayır diyemeyen bir insanım,seviyorum ve affetmiyorum;huyum kurusun. Karakterim ve yaşam tarzımı göz önünde bulundurursak yağlı ve sulu görüntü benim için daha ideal.Zaten bu nedenle definasyon düşünmüyorum.İlaçlara devam ediyorum. Şu an 92 kiloyum.İş hayatım nedeniyle haftada 4 gün antrenman yapabiliyorum.Her gün bir bölge,antrenman sonlarında kardiyo.Kardiyo haftada toplam 50 dakikamı alıyor,daha fazlasına vakit ayırmam ne yazık ki çok zor.Bacağı iki aydır yapmıyordum ama bu haftadan itibaren 5.günüme evde 6-7 set squat olarak ekleyeceğim.Bu, ancak ön bacağıma gelişim açısından çerez olur ama olsun biraz alt bölgeyi az da olsa uyarırsam en azından vicdanım rahat olacak. Eklemek istedikleriniz ve önerileriniz olursa merakla bekliyorum.
  3. 1 point
    Bakalim abi pct kisminda neler yasicaz gorucez:) Bu post altina gelismelerimi paylasmaya devam ederim. Yanitlarin icin tesekkurler👍
  4. 1 point
    9 aydır kürde biri olarak konuşuyorum, kendi adıma biraz vücudum cinsel manada da dinlense iyi olur Eğer evli isen o dönemde cialis ve türevleri kesinlikle doğru çözüm.
  5. 1 point
    Boldenon ostrojeni dusurdugu icin herhangi bir belirti yoksa arimidex kullanmak extra zarar oyleyse.. Provironda kullanmiyorum. Bu sekilde devam.
  6. 1 point
    Buna kimse ezbere cevap veremez. Kan sonuçların çıksın lh fhs v s bakıp bir yorum yapılır.
  7. 1 point
    Yaşımız ve mesleklerimiz aynıymış, Aynı vakitsizlik bende de vardı, sabahları 9'da ofiste olur akşamları 7'de eve gelir yemek sonrası bir saat sindirim vs. ardından 8:30'dan 10'a kadar salonda olurdum. Sonra baktım ki eşimi ve çocuğumu göremiyorum hiç, sabahları 7:30'da kalkıp salona gidip 9'a kadar antrenman yapmaya başladım. Kaldı ki uykuyu çok seven biriyim. Velhasıl insan azimle duvarı bile delebiliyor hocam Başarılar dilerim.
  8. 1 point
    Kankam o konuyu guncelliycem 20 yaş gençleştiren bişi bulsam kullanıp reklam yapıp zengin olmuştum bile o ben değilim 😂😂 IMG_20211123_003642_003.webp IMG_20211123_004043_771.webp Ama onun durum da mükemmel ilerliyor buyur Bende kendimi şöyle bı guncelliyim öncelikle süper ilerliyor uykusuzluk bisikletle bı 10 dakiak çarşıya kadar gidip gelmek bile eziyet terleme kızarma kuru öksürük yapsa bile çok acı bir kuvvet artışı ve kuvvette devamlılık söz konusu aşağı yukarı baya uzun idmanlar yapıyoruz genelde bir bir buçuk saate geldikmi güzel bir yemek yiyip süt ürünleri almadan bol temiz carb lı 30 dakika yürüyüş ayak çekme biraz da ip atlamadan sonra 1 veyâhut 2 saat daha devam ediyoruz şu an bitti 11 de başladığım antrenman anapolondan muhtemelen bu his ama yorulmuyorum uyumasam da bittim desem de çok hızlı recovery alıyorum her set yenilenmiş gibi geliyor kol damarlarım da ve ayaklarım da aşırı yanma çekilme vs benzeri durumlar oluyor fakat aşırı iyi hissettirdiğini söylemem gerekir söz ettiğin iksiri bulursan kelleşelim 😅😂 hayırlı haftalar dilerim görüşmek üzere
  9. 1 point
    Salondaki kullanan bazı arkadaşlarım(haftalık 1.5gr. kullanan yiğitler de varmış;helal olsun😊),özellikle forumda takip ettiğim tecrübeli üye kardeşlerim ve @Loving hocamızın da bir paylaşıma verdiği cevaptan da pozitif etkilenip Boldenone ve kullanım çeşitliliği hakkında oldukça cesaretlendim.Ben 5.aya girmek üzereyim,yan etki olarak deli gibi yedirmesi haricinde olumsuz bir durum yaşamadım.Yumurtalıklarda da bir sıkıntı yok. Sadece önümüzdeki aylarda @agfitness ve @metinav hocalarımızın tavsiyelerine uyarak önlem amaçlı kan vermeyi düşünüyorum. Saygılarımla.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×