Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 20-11-2021 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Genel kürün 35. haftasının sonundan selamlar canlar. Boldenonun yarılanma süresinin ötesine geçtim artık. Yani son boldenon enjeksiyonunun üzerinden baya zaman geçti. Östrojen serbest kalınca kilo 80kg'ın üzerine çıkıverdi, yanaklarım yeniden doldu, susuzluktan olduğunu düşündüğüm minik kramplar ve gergin kas bölgeleri düzeldi. Kaldırdığım ağırlıklar arttı. Mesela boldenon üzerimde etkili iken lat pull down 70kg'da çalışıyordum. Vücut yeniden su toplamaya başlayınca 90kg'a çıktı. Hadi günümde olduğum için 10kg fazla kaldırmış olayım. Ama diğer 10 kg kesinlikle östrojenden dolayı vücudun topladığı suyun etkisi. Tüm bunlar gösteriyor ki sayın @Feng boldenon konusunda haklı. Yani benim vücudumda östrojeni baskıladı ve kür boyunca bunu hissettim. Buradan boldenon işe yaramaz anlamı çıkmamalı. Östrojeni baskılayabildiği anlamı çıkmalı. Cinsel istek veya ereksiyon konusunda şuan için herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Uzun kürümün bitmesine de 3 hafta kaldı. Saygılarımla.
  2. 3 points
    Degil diye biliyorum sagdaki benim kanka 🙃😂😂
  3. 3 points
    Turkiye classic 3 uncusuyle poz relax.
  4. 1 point
    Spordan önce kullanmanı tavsiye etmem yorgunluk hissi verebiliyor hedefin kilo almak ise sabahları aç karnına kahvaltıdan 30dk önce 20-25 damla suya dökerek kullanırsan gün boyun daha fazla yemek yersin kilo alman hızlanır
  5. 1 point
    O bahsedilen konu da başkasına hocalık yaptığını söylüyordu arkadaş bu kendi değişimi.Karışmasın yani hatlar Konuya gelirsek yüksek kalorili bir deca kürü olmasını tercih ederdim ben forma göre fakat Burak abi öyle dediyse doğrudur sen onu dinle pişman olmazsın.
  6. 1 point
    Bir damlası kaç mg. 2”0 mg ise yeterli gelir diye tahmin ediyorum. Aşırı iştah açıyor.
  7. 1 point
    4 kür geçmişim var 15 yaşımdan 21 ime fakat covid vs geçirince çok kayıp yaşadım hayırlısıyla topluyoruz biraz biraz
  8. 1 point
    Soldaki 3. ise sağdaki ???? Güray hocanın öğrencisine benziyor o mu ?
  9. 1 point
    Hormon degeri bir test yaptırın e2 bakın
  10. 1 point
    Evet oral tablet veya sıvı tarzda ağız yolu ile alınırlar suya veya içeceğinize veya dil altı emilimi olacak şekilde alabilirsiniz.
  11. 1 point
    3. Haftaya girişten merhaba 400 deca 600 boldenon 800 textomix seklinde devam ediyorul
  12. 1 point
    Tekrar merhaba arkadaşlar, İki ay 5 gün geçti,yani 9. haftamdayım. Son günlerde sürekli bir acıkma hisleri yaşamaya başlıyorum.Önemli değil,bu zaten beklediğim bir şeydi.Önlem alıyor muyum;pek sayılmaz.Protein alımı rutin(kilonun 2 katı kadar) seviyelerde.Sadece bazen şekerin ölçüsünü fazla kaçırıyorum.Biraz da beslenme anlamında rahatıma düşkün bir insanım.Geçen kürde yine hacim küründe olmama rağmen sıkı bir diyetle kiloyu güzel bir değerde sabitlemiştim. Ama bu kez "Bir de böyle deneyelim,çok ta şekerden,kısmayalım." dedim. Medeni cesaretimi sizlerle paylaşıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×