Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 26-09-2021 tüm alanlarda

  1. 4 points
    Eczanede cabaser bulunuyor.Dostinexden daha ekonomik ve miktar olarak da fazla.Geçen hafta aldım ben de...
  2. 3 points
    Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim. M.K.Atatürk
  3. 3 points
    Pro hocaların var top tier sporcusun ama gelip burda bizim gibi amatörlerden medet umuyorsun.Hayal dünyanda yaşamaya devam et abicim.Biz senin gibi insanların başarısını gölgelemeyiz.İnsallah sen hayallerine ulaşırsın 🥳
  4. 2 points
  5. 2 points
    Bunlar tarikat olmuşlar artık ya abi çözdüm bunları 😂 Kendi oturduğu ilçede birinci olan kendini dünya birincisi yapıyor klasik dövüşçü tribi 😂
  6. 1 point
    Doğru düşünüyorsun abi antrenöre ne kadar hazır form ile gidersen o kadar önde olursun.Hakkinda hayırlısı olsun takipteyim.
  7. 1 point
    Tamam 6 olsun ilk 6 ay için kür paketi yine en düşük 1500 tl benim demek istediğim değişen birşey yoksa ben 6 ay bıulk yaparım yarışmaya 8 varsa uzatırım 6 ay kala kapısını çalarım isterse istemesse başka kapıya geçerim o tarafı ayrı benim sormak istediğimi yanıtladın aslında ben yoluma devam edicem baktım yarışmalar belli oluyor kapılarını çalıcam yani 2 senelik kür planlaması 3 bin 3 bin kür paketi yaptırıp para ödeyip yarışmaya son 6 kala sen birde birde bana yarışma hazırlık paketimi al demesine gerek yok ben bu paketi son 6 ay zaten alırım demek istiyorum kür planlama paketlerini koyarım cebime 6 bini gder yakınımdaki yarışcı hazırlayan bir hocanın salonunda 6 ayımı tamamlarım gerekirse mantıklımı? Yani ne kadar varsa o kadar iyi diye saçmaya gerek varmı kür planlaması için artık yavaş yavaş kendimize hangi ilacın neler yaptığınıda farkediyoruz salona yeni girmedik ya
  8. 1 point
    Dünyanın başka yerine gitsen yine aynı ilaçlar vuruluyor, aynı şeyler yeniyor abi.3 ay bir yarışma hazırlığı için bence yeterli değil abi.Zorluk çekersin hem de bazı antrenörlerin egoları var.En baştan beri benle çalışacaktın falan filan.En az 6 aydan önce beraber çalışmaya başlamanızï öneririm.Ben sana yaptığım hataları söylüyorum,sen de yapma diye yoksa son dönemlerde daha çok zorlanırsın.Birde her şey okey olsun planlaman filan ondan sonra sipariş et ilaçlarını aceleye gerek yok.Şu Türkiye yarışının bitmesini bekle bende şuan onu bekliyorum.4 Ekim gibi bitecek hayırlısı ile.Ondan sonra iyi antrenörler kontenjan açar zaten.
  9. 1 point
  10. 1 point
    Yarasın abi şuan bende o moddayım biraz dinlenelim.Dediğin gibi uzun süre bolde testo sana yarar ama carbı yağı çok iyi ayarlayıp fazla yağlanmadan ilerlemen lazım.Kür protokolleri genelde aynı dersin bu muydu la o kadar büyüttüğünüz adamın yaptığı kür.Şu aralar çok popüler olan birinin kürünü duydum ben de şaşırdım.Bizim kürlerden tek farkı growth ve fragmentdi.Bence kesinlikle bir antrenör ile çalış.Kürler beslenme benzer ama onun tecrübesini satın alamıyorsun abi.Bu sporda tecrübe çok önemli.Bu işi normal olarak yapan bir insan yapabilir.Tavuk pilav yumurta+anabolik kolay bir iş oturtunca ama yarışma kafası çok ayrı içine girince anlıyorsun.
  11. 1 point
    ASTRO A50 biraz tuzlu ama bence en iyilerden ömürlük alırsın
  12. 1 point
    Eczaneden dostinex alip, pazartesi persembe yarim tablet kullan. İlacin kendisi çok minik ama ortadan ikiye bölünmesi için özel üretilmiş zaten.2 hafta kullanman yeterli olacaktir. Böylece prolaktin dolayisiyla yasadigin ereksiyon sorunun azalacak ve düzelecektir. Sex yapacagın gün 1 saat öncesinde asprin kullan. Fakat haftada en fazla 2 kez asprin al, kürde asprin kullanmak sağlık açısından kan sulandırıcı özelliğinden dolayı iyi olsada kür açısından pek tavsiye edilmiyor.
  13. 1 point
    Dediğiniz gibi Jbl başarılı fakat terden dolayı pedler filan deforme olabiliyor.Soundcore q30 bakabilirsiniz.Daha az fiyat ile Q10 modeli de iş görecektir.Ben Jbl ile q10u değiştirmeli kullanıyorum.Ses farkı fazla değil.Ama Q10 kulağı tam kapattığı için daha rahat hissettiriyor.
  14. 1 point
    AKG Y400 bluetooth bir kulaklık zaten. İstersen kablolu istersen kablosuz kullanabilirsin. Malzeme kalitesi olarak JBL'den çok daha iyi. İki kulaklığı da kullandığım için yazdım yanlış anlaşılmasın.
  15. 1 point
    Sanıyorum Emrah'ın konusunu trollemek için nöbetleşe trollük yapıyorsunuz. Ne diyelim aferin mi diyelim? Profilinde bile fotosu olmayan birine üstelik. Öyledir hıhım evet evet @Emrahtktyhiç aldırma abicim.
  16. 1 point
    Kür içinde testosteronun zaten kendi üretimini durduruyor tribulus değil dünyadaki tüm bitkilerin hepsini içsen nafile. Az biraz araştırıp küre girseniz keşke. Tren küründe prolaktin artar, onu düşürmeniz gerekli. Daha önceki kürünüzse boldenon kullanmissiniz, kan hücrelerinin artmasindan dolayi kandaki koyulasma dolayisiyla da ereksiyon sorunu yasiyor olabilirsiniz. Hangi küre ne zaman girdiniz şu an ne küründesiniz detayli yazarsaniz basit olabilecek çözümlerle hayatiniza sorunsuz olarak devam edebilirsiniz belki.
  17. 1 point
    Çok basit sistem.Herkes ucuza kaçayım derken yerli markalara yöneliyor harbi kğ adam 100 lira fazla verse orjinal kullanacak.İnan para yerine koyulur ama o geçen zaman ve hayal kırıklığı seni bu spordan soğutur

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×