Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 22-04-2021 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Rimobolan muazzam bir ilaç. Kim ne derse desin boldeden iyi olduğunu düşünüyorum. İlerde 1000 mg deneyeceğim ama eczane olarak değil, merdivenaltı bir markanın rimobolanını deneyeceğim.
  2. 2 points
    Formum bu şuan 87 sabah aç karnına
  3. 2 points
    Aynı problemi ben de yaşadım. Daha önce bulk bolde kürlerinde 12-16 hafta arası kürde kalıyordum. Şimdi bunu 24 haftaya çıkardım ancak ilk 7 hafta deca da aldım. Decasız bulk biraz zor gibi geliyor bana. Bolde gerçekten çok geç açılıyor. Şu anda 11.haftada ancak kendini belli etmeye başladı. Bolde-testo gidiyorum. Fakat o istediğin sıçramayı sana yaptıracak olan şey tartışmasız insulin. Hiç denedin mi? Bana kullandığım iki ay içinde 11kg aldırdı tabi yağlı ve decadan kaynaklı sulu bir ağırlık ancak ciddi kas kazanımı da yapıyor. Ben dozu biraz yüksek tuttum agfresif dirty bulk gidebilmek, yemek sindirim ve kardiyovasküler sınırlarımı zorlayabilmek için. Bu zorlamayı yapmadan bu direnci kırmadan gelişim bir noktada duruyor. Tabi bunun başka nedenleri de var tabi ama şu anda buna girmeyeceğim. 11kg arkasından GH a başladım, bolde-testo devam. Decayı zaten 7. haftada kesmiştim bir süre deca dick oldum ancak önemsemedim şimdi kendiliğinden düzeldi. GH sayesinde su balansım oturdu ve fazla yağlar gitmeye başladı, bir kaç haftada belim inceldi. Tabi bulkta olduğum için çok incelmek de istemiyorum tam insülini düşük doz kısa ester GH la beraber tekrar kullanmaya başlamıştım salonlar kapandı:( Şimdi bu süreyi dandik ev antrenmanıyla TRT dozunda geçiriyorum. Salonlar açılınca kaldığım yerden devam edicem. Tabi ben yarışmacıyım o yüzden insülin ve GH protokollerine aşınayım seni bilmiyorum bu kadar ciddi bir hedefin yoksa insülin yerine bolde-testo kürünü uzatarak kazançlarını takip edebilirsin.
  4. 2 points
    Aynen bu şekilde. Ben de omuz sakatlığımı smith machinede press yaparak geçirdim. Shoulder press machine de aynı işi görür. Dambıl press ve yana açışlar büyük sıkıntı. Çok fazla yardımcı kas grubu giriyor devreye ve kontrol elden çıkıyor.
  5. 1 point
    Sonuçları bekliyorum
  6. 1 point
    yok. güvenemedim. Burak hoca ile güzel bir kür planımız var sarms ve tablet steroid. İlaçları kendimce temin ettim. sadece Anapolon kaldı. onuda ay başı alacağım. Konu açacağım
  7. 1 point
    Merhaba hocalarım,arkadaşlarım 32 gün önce biraz yağlarımdan kurtulayım mantığıyla kür diyet vs tam bir kampa girmeye karar verdim ve başladımm. Kürüm haftada 3 ml t.propionat 2 ml masteron clenbuterol gunluk 40 mg winstrol tb suplementler cla,l carnatin,glutamin ve multıvitamın Antrenman olarak sabah 40 dk kardiyo akşam ağırlık antrenmanı ve tekrar 25 dk kardiyo. Diyetimi tam olarak macroları hesapladım ve Karbonhidrat döngü şeklinde yazdım. başlangıç kg: 93.5 guncel:87 Başlangıç bel ölçüm 103 cm Güncel:93 cm Diyeti hıc bozmadım 90 gün devam etme sözü verdim kendıme bu süreçte daha define olmak için varsa sizind tavsiyeleriniz paylaşırsanız sevınırım kür veya ant vs konusunda. ilk fotoğraf başlangıçtan 4 ay öncesi orda 96 küsürdüm ve ant sıklığım 3 gündü ve beslenme protein vs kg başına 0.8 bile almıyordum ne bulursam onu yiyordum😂
  8. 1 point
    İyi yapmışsın ameliyat olmamakla zor ameliyat riskli
  9. 1 point
    Filmde çıkmıyor. MR da çıkar. sol diz kapağımın altında ön kısımda kocaman kas yırtığı vardı. MR ile görüntülendi. Ameliyat dedi ama yaptırmadım. 2 ay buz tedavisi ile bir şey kalmadı.
  10. 1 point
    Östrojenin yüksek olması kas gelişimi için iyidir , kas içine glikojeni,suyu östrojen taşıyor . Genetiğin jinekomastiye yatkın değilse sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, meme ucunda hassasiyet vs. Hissedersen e2 düşürürsün .
  11. 1 point
    Belirtmeyi unuttum, ben ilk iki hafta düşük doz başladım, günde 30 mg kullandım, sonraki 4 hafta 40 son iki hafta 50 mg olarak devam ettim. 40-50 mg kullanılacaksa evet 6 haftayı geçmemek mantıklı.
  12. 1 point
    Tamam hocam danabol ekleyecegim kür içerisinde estrojenin yükselmesinden korkuyorum o yüzden danabole biraz onyargili yaklastim
  13. 1 point
    Zaten karın bölgesinde orta kısımda yağ toplanıyormuş şanslısın yanların yok o yüzden kısa sürede yakması normal tebrikler..
  14. 1 point
    Gayet güzel.Beslenme ve antrenman bilinci ve biraz yakıt alınca oluyor.
  15. 1 point
    Ben ilaçların psikolojik olarak etkisini sadece yüksek östrojenden dolayı aşırı duygusallık olarak gördüm.En son sevmediğim bir kadına çiçekler yolluyordum 😂 Söylenen gibi sinir filan yaşamadım.Aşırı dinç enerjik filanda olmadım.12 hafta deca testo kullandım.Benim tecrübelerim şu yönde insanların kendilerini şartlandırdığını düşüyorum.Testo seviyem yüksek sinirli olucam gibi.Uzun süredir forumda hemen hemen her konuyu okurum.En çok yaşanan sorun deca dick ve bu sorunların asıl kaynağı kendini şartlandırma.Sen daha küre başlamadan deca alırsam deca dick olurum dersen olursun.
  16. 1 point
    Daha bitmemiş hocam 7 haftası daha olması lazım
  17. 1 point
    Geçmiş olsun. Powerliftingten kalma omuz ağrım var. Ara ara nükseder. @Mickeyüstadın dediği gibi tam ısınmadığımda oluyor bu. Bu zamanda daha düşük ağırlıklarla ve barbell ile omuz press çalışıyorum. Dumbbell çok eksenli olduğu için barbelle göre daha kontrolü zor ve sakat omuz için daha zorlayıcı oluyor. Ağrı geçene kadar yan omuz çalışmamanı tavsiye ederim. Ve barbell ile çok daha rahat atlatacaksın. Saygılarımla.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×