Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 17-11-2020 tüm alanlarda

  1. 7 points
    Selamlar bugün ben bir vefa borcuymuşçasına bir konu açmak istedim @metinav hocam için kendisi bu forumun en başından beri burada ve herkese inanılmaz derecede 1 kuruş gözetmeden gece gündüz yardımcı oluyor peptidtürkiye dediğin zaman metin hoca , metin hoca dediğinde peptidtürkiye akıllara geliyor neredeyse artık çünkü burası ile sembol oldu değerli biriydi daha da değerli oldu müthiş bilgileri var yeni gelen herkesin metin abinin konularını ve cevaplarını tek tek okuması notlar alması taraftarıyım zamanında bende ne zaman sıkışsam kendisine ulaşırdım ve cevap verirdi onun kadar belki aktif katılamıyorum foruma ama @Bay-T ve @metinav bu forum için pırlantadır katkılarından emeklerinden yeni arkadaşların her zaman yanlarında olmasından dolayı tebrik ederim.
  2. 3 points
    1-4 hafta pregnyl günde 500 iu danabol niyetine kullanılabilir 😁 Diğer ürünleride hedefinize göre ayarlamanız gerek armideks cabaser ve klomen piramit sistem gidilebilir . Proviron ilk kürde 200 mg üzeri alınmamalı kişisel kanaatim 😂 Nolvadeks için en az 4-5 kür yapmış olmanız gerek yarışmacı harici kullanılmamalı . İlk kürlerde bukadar ağır ilaçlar girilmesine karşıyım 😎 He bide proviron kullanırken hergün yarım çizik koko almalısın provironun etkisini 500 kat artırıyor diyorlar 🤣
  3. 3 points
    Güzel bir konu olmuş başta @metinav olmak üzere bu ailenin 11 yıldır yanında olan burada mesai harcayan paylaşımı kendine görev edinen tüm üyelerimizi canı gönülden tebrik eder her zaman bu ailenin asıl patronlarının onlar yani sizler olduğunu yenilemek isterim. Keyifli forumlar.
  4. 2 points
    Psikolojinin güzel olması da aşırı önemli mide sağlığı için , stres reflü yapabiliyor zamanla ülsere götürüyor Allah korusun mide kanserine kadar .. Zamanında çok sağlıklı beslenmeme rağmen reflü olmuştum , ülsere kadar gitti . Gaviscon lansor bile etki etmiyordu , ailevi bir durumdan dolayı psikolojim berbattı aşırı stresliydim , dahiliye doktoru karaciğer böbrek mide hepsinin fonksiyon testlerini yaptıktan sonra bana direk sormuştu.. canını sıkan bir şey mi var ? Aşk acısı gibi falan diye . Aradan bir kaç ay geçti o ailevi sorunum çözüldü , bir hafta içerisinde ne ülser kaldı ne de ağrı , bir anda iyileştim . Mide sağlığı için mutlu olmak da önemli
  5. 2 points
    Burak hocadan iran enanth ve boldenon desteği aldım facebookta malzemeler çalışmıyor öyle böyle diyenler varmış Onlara inat bugün test yaptırdım ve sonuç.
  6. 2 points
    Kurunde decapeptil eksik bu kür decapeptil olmadan olmaz hocan yanlış yazmış kürü
  7. 2 points
    Güneş balçıkla sıvanmaz anti sosyal kişilik bozukluğu olan muhtemelen aynı zamanda mitomani hastası olan kendi söylediğine kendi inananın birisisinin çirkinliklerinden başka bir şey değil. Bu güzel ve samimi düşünceleriniz için teşekkürler. Keyifli forumlar dilerim.
  8. 1 point
    Tıka basa yenilen bir diyet varsa reflü kaçınılmaz, orallar işin içindeyse reflü ve diğer mide sorunları kaçınılmaz, bu yüzden supplementleri bile bir kenara bırakıp reflü diyeti uyguladığım oldu..
  9. 1 point
    Merhaba, Ben yeniyim, çok eskiden hesabım varmış hocamla irtibatım kesildi ve yardıma ihtiyacım var Salondaki hoca bir kür yazmıştı, eczane kürü, 2 aydır cabeser, arimidex, proviron, pregnyl, nolvadex, klomen kullanıyorum toplamda 2bin lira para verdim hepsine gelişim iyi oldu göbek yağlarım eridi bu kürden sonra nasıl bir kür yapsam iyi olur sizce? Bu ilaçları birden kesmenin zararı var mı, tedavi ilaçları için testo mu kullanıyoruz? şimdiden teşekkür ederim
  10. 1 point
    Hocam bu zaten güncel yani 1 hafta bile olmuyor en son attığım fotoğrafı. Sağol hocam güldüm yorumuna 😀
  11. 1 point
  12. 1 point
  13. 1 point
    Benim eczane var choriomon ve tampksifen konusunda sıkıntı yok ben sporculara desteğim diyor 😂
  14. 1 point
    total çok güzel hocam burak hocadan şüphesi olamaz kimsenin ben o bahsettiğiniz karalamayı görmedim ama ben kendisini 6 yıldır tanırım 6 yıldır alışveriş ederim ve bütün arkadaş çevremde öyle bir kere olsun sorun yaşamadık kendisini canı gönülden tebrik ederim bu çirkin,pis piyassada temiz kalabilmiş tek adam ve bu işi kurumsal zihniyetle yapan tek yer o yüzden kimsenin laf söylemeye hakkı yok söyleyen varsada vardır bi yarası herhalde neyse kür sonu pct için ne yapoacaksın hocam pregnly veya benzeri ürünler piyasada çok az veya stoklar verilmiyor sporculara planın nedir??
  15. 1 point
    12.haftaya geliyorum , 18.haftada keseceğim...İlaçlara Andro ve Novactor ile başladım...Kürün 6.haftasınında Novactor Boldenon Burak hoca SP ye çevirdim...Çevirmemdeki sebep ilacın çalışıp çalışmaması değil dolardaki kur farklılığına dayanarak satıcının anormal fiyat artırmasından dolayıydı...93 Kilo olarak başladım küre şuan 99 kilo civarındayım.Boyum 1.90 bu arada.Genel olarak gidiş hattan memnunum 18.haftada full burak hocadan alınacak ürünlerle Testo Prop - Masteron ve Clen ile birlikte definasyona başlayacağım.12 haftada onu sürdürme planım var yakında kan testi yaptıracağım sonuçları buradan paylaşırım...
  16. 1 point
    Optimum, iron pharma üreticilerinin yeni malzemeleri.
  17. 1 point
    İlk etapta vücudunun enerji ihtiyacını yeterli bir şekilde karşıladığından emin olmalısın tahmini alman gereken kaloriyi hesaplaman lazım, protein,yağ,karbonhidrat dengesini de buna bağlı olarak ayarlarsın. Yani metabolizmanın hiçbir şey yapmasan da yaktığı kalori, aktitivite ile yaktığın kalori 3500-4000 ise ve sen besinlerle 3000 kalori alıyorsan bir miktar aldığın proteinlerden de feda ediyorsun denebilir. Oyüzden ilk etapta kesin olmasa da tahmini alman gereken kaloriyi tespit etmelisin.
  18. 1 point
    Ben hepsini denedim ama Halotestinin verdiği etkiyi hiçbir şey ile kıyaslayamam. Tabii onun yüzünden omuz sakatlığı yaşadım. Orası ayrı mesele. Ama anapolon, dianabol, follistatin hatta tren hepsi güç verir. Yine de favorim halotestindir. Karaciğeri verdiği zarar olmasa ve maddi imkanınız varsa deneyin. Ne demek istediğimi anlarsınız. Saygılar..
  19. 1 point
    daha önce başlık açtım proviron bulamıyorum diye, İzmirde 50-60 eczane aradım yok deniyor 1 tanesi var dedi sonra reçete istedi 2 saat o sıcakta yürümüştüm o eczaneye gitmek için, daha önce yok denilen eczaneye spor yapmayan çubuk kraker arkadaşımı yolladım var denildi sonra yokmuş dendi hayy provironuna diyip bıraktım izmirde aramayı müsait bir yerlerine soksunlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×