Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 24-09-2020 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Kusura bakmayin ama eger fazla bilginiz yoksa baskasinin bilgilerine guvenerek lutfen girmeyin bu islere bu benim nacizane gorusum. Size ve hocanizin bilgilerine, tecrubelerine saygim sonsuz ama eger kendiniz hicbir sey bilmeden (ornegin kisa ester nedir uzun ester nedir gibi en temel bilgiyi bilmeden) bu ise giriyorsaniz yasayacaginiz olumsuzluklarda ne yapacaginizi bilemiyorsaniz baslamayin. Burada bircok kullanici benzer seyler yazacak buna eminim, karar da sizin kendi kisisel karariniz, saygi duyarim. Once temel bilgileri ogrenip sonrasinda baslarsaniz sizin icin daha iyi sonuclar alinacak kurlere girmis olursunuz. Ben 40 yasimdan sonra 2-3 senelik arastirma sonucunda basladim kure, size de aynisini tavsiye ederim. Gonderdiginiz gunlerde haftasonu buyuk ihtimal sigmadigi icin o gunleri gondermemissiniz, tablet winstrol (strombofort) ve oxana kullaniyorsaniz oral urunlerin yarilanma sureleri kisa oldugu icin cumartesi ve pazar gunleri de kullanmaniz gerekiyor.Tren Acetate yukaridaki diger forum sakinlerinin de yazdigi gibi manasiz olmus, kaldi ki forumu biraz arastirirsaniz Trenbole'nun nasil bir urun oldugunu, yan etkilerini, ilk kurde tercih edilmedigini ogrenebilirsiniz. Kafaya koyduysaniz kurunuzde basarilar dilerim elbette. Yine de bu kadar forum kullanicisi bu platformda sizden hicbir maddi beklentisi olmadan olumsuz yazilar yaziyorsa inanin bu sizin iyiliginiz icin, kulak vermeniz sizin yarariniza olacaktir. Iyi sporlar.
  2. 1 point
    Yorumunuz için teşekkürler çok açıklayıcı oldu, sanırım testo enanthate kullanacağım. Farklı bir görüş bildiren birisi olursa memnuniyetle okumaya hazırım. Bu arada belirtmeyi unutmuşum yaş 28 , 69kg dayım.
  3. 1 point
    Evet değişkenlik gösteriyor fakat çok da oynak değil belli bir stabilitesi var.16-17 gençlerde olabilen değerler ve bir hastalık değil sadece biraz yüksek.Kür içerisinde o değerlere çıkmaz trenbolon yoksa, tam tersine düşer çoğunlukla... Libido ereksiyon sıkıntısı yaşatmıyorsa ve meme dokularında gelişim olmuyorsa sorun etmeyin...
  4. 1 point
    Teşekkür ederim. İlaçları çöpe atacağım gibi duruyor zaten.
  5. 1 point
    Steroidler hakkında pek bir bilgin yoksa hiçbir steroide bulaşma. Araştırmanı yap, örnek kürlere bak, ilaçların yararları, yan etkileri, vücutta hangi organlara etki ettiğini, iyice araştır. PCT nedir ne değildir, kullanılan ilaçlar ileriye dönük sorunlara yol açabilir mi vs. araştırmanı yap, zaten bu forumda bahsettiğim konularla ilgili başlıklar bulunuyor ordan bakabilirsin. Az dişini sık naturel devam et. Belli bir seviyeye geldikten sonra (eğer kafana koyduysan tabi) kullanmaya başlayabilirsin. Bu arada o ilaçları da hiç vurma vücuduna
  6. 1 point
    dostum iyiki bedava gelmiş para verdim deseydin çok üzülecektim 2 siyah 2 beyaz kutuya paramı verdi acaba dedim ilk görünce çünkü kutular dışında para edecek bir şey yok artada. iyide sen kg verdim enerjim yok kendiem güvenim vs demişsin ama ilaçlar prop ve wins değil mi ben mi yanlış görüyorum bunlarla kg mu alacak kas mı kazanacaksın yada kazanacağını sanıyorsun? ha daha da kg vereyim yağ yakacağım kafasındaysan başka bir şey diyemem prop ve wins bir nevi kullanılabilir. nereden bedava geldi bunlar arkadaşın çöpe atacaktı sana mı verdi? bu ürünü tr satan int ortamında 2 kişli var birisi orta doğu balkanların en baba en kalifiye dolandırıcısı olan e.t. edirne taraflarında oturuyordu en son diğeride ne olduğu belli olmayan ste. sip. sitesi a ürünü istersin abi kalmadı sana daha iyisini yolladım diyen bi kalpazanın tezgahından çıkma ürünler neyse başarılar sana
  7. 1 point
    YAVV HEEE HEEE HEEE MÜTHİŞŞŞ KESİN BU İLAÇALRI KULLANDI HEEEEE adam satıcı üye olmuş ilk postu bu gönderiye fake görseller ile bu forumdakilerde geri zekalı zaten hemen kanacak. Fatih mevzuyu uyanmış bile 2 dk bak tebrikler arkadaşlar almayın aldırmayın merdiven altı ürünlerle zamanınızı paranızı sağlığınızı harcamayın böyle simsarlara kaptırmayın umutlarınızı.
  8. 1 point
    Kısa ester olduğu için yeter 8 hafta ilk kürün ilaçlar güzelse antrenman ve beslenmen de yerindeyse eder neden etmesin.
  9. 1 point
    Dua et iyi olmasın dostum ilk küründe kısa ester ve trenbolon girmeni kim neden önerdi sana ?
  10. 1 point
    Dahiliyenin eline yapılacak test listesini veriyorum , onun dışındada kendi uygun gördüğü testleride ekliyor...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×