Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 31-07-2020 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Kardeşim kesinlikle bu kendini zeki sanan arkadaş o yarışmaya katılıcak para gözünü döndürmüş ama karşısındaki insanlarda mal ya zaten bunun küre girip girmediğini anlamayacak 😂
  2. 1 point
    kardeşim inan aklımda o kadar çok şey var ki(kpss vs) dalgınlığıma geldi unuttum kusura bakma tekrar sordum bakalım metin abi ne dicek onunda yorumunu merak ediyorum bu durumla ilgili . Sen moralini yüksek tut kardeşim . Teşekkür ederim inşallah sende iyileşeceksin . Kendine iyi bak dostum görüşmek üzere , buraya güzel haberler yazmanı bekliyorum .
  3. 1 point
    Dediği gibi boldeyi şimdilik ekleme, testo enanthe yap yanına oral olarak Danabolun kalitelisi turinabol ekle aynı kürü ben de yapacağım.Ayrıca yan etki işleri bünyeye göre farklılık gösterir.Kür öncesi test yap köşeye koy bir de küt sonrası yap değerleri karşılaştır ona göre burda yardımcı olunur pct için.
  4. 1 point
    Dozajlar, pct ve mct hakkında her kafadan bir ses çıkıyor ama merak etme muhtemelen yan etki bile görmeden kürü noktalayacaksın. Sol altta whatsap butonu var Burak hocadan ilaçları alırsan sana her saat her dakika yardımcı olacaktır hem de buradaki yorumlardan kafan karışmamış olur.
  5. 1 point
    Çok teşekkürler ozaman enant. Ve duruma göre boldenone ekleyim dozajlar ne olsun peki? Ve kür içi arimidex kaç günde bir nasıl kullanacagimi yazabilir misiniz ? Kür sonrası basit bir kür oldugu için pct sini söylemeniz mümkünmüdür yoksa illa tahlil yaptırıp oylemi pct yapalim
  6. 1 point
    7 yıldız düzenli spor yapıyorsunuz ama vücut ağırlığınız sadece 67 kg.. boyunuz 165 felan değilse çok zayıfsınız. İkinci olarak zaten sustanondan ağzınız yanmış şimdi tekrardan dozu arttırarak ikinci bir kür planlama niyetindesiniz. Sizin yerinizde olsam sağlam bir gainer alırdım ve devam ederdim sustanonun vereceği suyun %80'i zaten kür sonunda gidecek. Amacınız kilo almak biraz tshirtün içine doldurmak ise gainer ile hedefinize ulaşırsınız.
  7. 1 point
    Femara sanırım arimidex kadar etkili değil,bunları her gün içmek de yapacağın kürden alacağın verimi düşürür.En iyisi yükseldiğini hissettiğin an E2’nin armidex başla normale dönünce bırak yine olursa başla bırak yaparsın Sürekli kullanırsan E2 yerlerde gezer oda testona yansır olmaz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×