Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 14-07-2020 tüm alanlarda

  1. 2 points
    steroidin eczanesi olmaz arkadaşlar. Sadece belli başlı ürünler (testo grubu-deca-primo ve bazı oral ürünler) eczanede insan kullanımı için var . Onun dışında tren türevleri , boldenon , masteron gibi ilaçların eczane malı olmaz . Veteriner olarak bulunur . Eczane malı gibi Olanda 3. Sınıf ülkelerde alınmış ruhsatla üretilen lablarda olur.. kimse kimseyi kandırmasın . El mahkum . Bazı ilaçlarda mecbur undergrounda kayacaz..
  2. 1 point
    Merhaba kardeş öncelikle vücudun çok sivilcelenmis roid ler bunu iyice azdirabilir dikkat et madem ki beslenme vs çözdün en temiz olan Testo enant 500 1-20 hafta Bolde 500 1-16 hafta Dianabol 30 mg günlük 1-4 veya 6 hafta şeklinde isini fazlası ile görecektir kür öncesi tahlillerini yapmayı unutma kür içi MCT ni ve kür sonu PCT ni cok iyi yap bol şans kardeş
  3. 1 point
    Son olarak birşey sormak istiyorum, jinekomasti ihtimaline karşı 3 günde 1 tamoxifen önerdi hocam. Bu doğru mudur? Hergün kullanmak gelişimi törpüler, 3 günde 1 al dedi. @Yigit3541 sizin de bu konu hakkında bilginiz varsa hocam, dinlemeye her türlü öneri ve bilgiye açığım ve öğrenmeye açım.
  4. 1 point
    Merhaba hocam, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Kür esnasında kullanacağım ve kür sonu pct de kullanacağım herşeyi hazırladım ve kenarda bekliyor dediğiniz gibi. Evet beslenme planımda her öğünde yeşillik bolca mevcut, yazma gereği duymadım haklısınız o konuda hemfikiriz. Ayrıca ester c kullanıyorum evet. Magnezinc de aldım. Sanırım herşey hazır ve yolunda gözüküyor. Bu arada bu akşam ilk enjekteyi yaptım, isterseniz ilerleyen haftalarda değişimi anlatabilir ve paylaşabilirim.
  5. 1 point
    Labların genel olarak paketleri var özel hastalara Mesela genel check UP paketi gibi altında yazıyor şunlara bakıyoruz diye Erkek hormon paketi olanlarda var ama genelde e2 bakmıyorlar onu ekstra söylicem 3 Lab buldum güvenilir diye düşündüğüm referansı iyi olan Fiyat bilgisi alıcam alınca buraya iletirim ama özel hastaneler falan da Lab lar ile çalışıyor +muayene ücreti falan var hertürlü ucuz olucağını düşünüyorum.
  6. 1 point
    Son 15 günde sabah aç 85 kiloya çıktı. Güç konusunda sürekli üstüne koyuyorum kol kür başından beri pumpsuz 4 cm arttı yağların yandığını ve kütle koyduğunu hissettiriyor göğüs omuz üst vücut hacinlendi bacaklar da dolmaya başladı şimdilik her şey güzel gidiyor temiz bir beslenmeyle gidiyorum arada kaçamaklar oluyor işim yüzünden devamını yazacağım
  7. 1 point
    Her ampül+su 1500 iü hcg içeriyor...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×