Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 19-03-2020 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Allah bizi bu fırsatcıların eline düşürmesin. Sözde müslüman ülkeyiz .Virüste artık kanımca kontrol edilemez her geçen gun katlanarak artıyor Bugun bizim burda İst avcılar çevresinde 3 kişiyi daha götürdüler. Devlette alt kesim için bir ekonomi paketi açıklayamadı Alt kesim olarak dua etmekten başka çaremiz kalmadı . Daha fazla yayılmaması dileğiyle
  2. 2 points
    Sözde müslümanız. Rabbim bu fırsatçılara inş. vürüsü bulaştırır.
  3. 2 points
    Kardeşim önemli olan ilacın dolu olması ve çalışması.Zaten herkes bilir tr deki ilaçların hepsinin merdiven altı olduğunu.Anca @Loving hocamız gibi ilaçları yurtdışından kendisi alan olursa sıkıntı olma ihtimali olmaz.Elysian ve Evogen markalarını duyan var mı bu markaları öven çok var.
  4. 2 points
    Kardesim evde yapabilecegin en guzel itis hareketi sinav varyasyonlari cekmek, agirlik yelegi varsa yelekle yoksa tekrar ve set sayisina abanarak. Cekis icinde kapi barfixi. Bacak icin ne yapsan yeterli olmaz, ekipman sart.
  5. 1 point
    KUSURSUZ OLAN MÜSLÜMANLAR DEĞİL İSLAMDIR YENİ ZELANDA CAMİ KATLİAMINA BAKIP GEVURLAR KATİL Mİ DİĞECEĞİZ ? Ben migrostan alıyorum banvit 18.99tl hayla 18.99tl link burda https://www.migros.com.tr/banvit-pilic-bonfile-kg-p-2be844b Kolonyaya gelirsek kemeraltı çarsı dolu kolonya 5 tl litrelik olan 18 tl isteyen gidip baksın kemeraltı çarsına İzmir de ben 3 martta etil alkol aldım 5 litre 144tl parfüm yapımı için 14 martta 350tl olmuş HEMEN ŞİKAYET ETTİM MAĞAZA YOK ŞUAN KALDIRMIŞLAR :)) Makarnaya gelirsek evet internette 15 tl çünkü adam 2tlye alıyor 6tl kargo veriyor 4 tl komisyon siteye 3tl kar koyuyor hoop 15 tl oluyor ben şoktan aldım dün 1.75tlye makarnayı bimde ve migrosta kalmamıştı arayınca bulunuyor makarna üreticileri ÜLKEYİ MAKARNAYA BOĞARIZ DEDİ FIRSATÇILAR VAR !! 99 DEPREMİN DE YARDIM EDİYOR GİBİ GÖRÜNÜP DEPREMZEDELERİN YIKILAN EVLERİNDEN ALTIN PARA ARAYAN YARDIM İÇİN GELEN BATTANİYELERİ BEYAZ EŞYALARI PARAYLA SATANLAR GİBİ !! BİZE DÜŞEN ŞİKAYET ETMEK ! BEDAVA ISLAK MENDİL DAĞITAN ESNAFIMIZ DA VAR KİRAYI GEÇ ÖDESEN DE SORUN OLMAZ DİYEN EV SAHİBİ DE ÇÜRÜKTE VAR ARAMIZ DA SAĞLAM DA MALESEF
  6. 1 point
    Yasinin dediği gibi 5 tllik kolonya 50tl 5 tllik maske 100 TL makarnaya anında zam tavuğa anında zam herşeyi anladım arkadaşta tavuk göğüsü 20 TL bütün tavuk 15 tl daha da göğüs fiyatı artıyor but vs fiyatı düşüyor. Bu tamamen talepten kaynaklı fırsatçılıktır
  7. 1 point
    Bugün kürümün 9 . günü salonlar kapanana kadar her gün 2 saat sağlam çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.Kürün etkilerine gelince libido zaman zaman yükseliyor zaman zaman azalıyor.Ayrıca vücudumda pump hissi belirgin derecede arttı. Yavaş yavaşta olsa kas oluşumu anlamında kürün etkilerini hissetmeye başladım.Kaslarımın yavaş yavaş büyüdüğünü gözlemleyebiliyorum.Zaten primo'nun çok güçlü bir ilaç olmadığını düşünürsek aceleci olmamam gerekiyor.
  8. 1 point
    Müslümanlıkta beddua yoktur ama. Bazı şeylere zam gelmesi fırsatçılıktan değil, tedarik zorluğundan kaynaklanıyor. Bizler nasıl çok zor ulaşıyorsak marketler zincirleri de aynı şekilde zor ulaşıyorlar ürünlere. Bu da tedarik güçlüğünü ve fiyatların artması sonucunu doğuruyor. Beddua etmeden bunları da değerlendirmenizi öneriyorum. Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.
  9. 1 point
    Kesinlikle arkadaş doğru söylüyor. Güvendiğin bir satıcı yoksa kumar oynama. loving burak arkadaştan güvenle alabilirsin.
  10. 1 point
    Biliyorum kardeşim demek istediğim madem öyle merdiven altı her ürün bilinenlere yönel weapon diesel bilmem dragon bunlara gitme. İran kullan balkan kullan bunlar yeter de artar
  11. 1 point
    Nacizane fikrim dambıl ve bar seti almanız. ben öyle yaptım. Bacak hariç tüm bölgeleri çalışıyorum
  12. 0 points
    Bimde tavuk göğüsü an itibari ile 19.95 olmuştur hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sadece bim değil a101 de de böyle
  13. 0 points
    https://torofit.com/category/stringer

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×