Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 25-03-2019 tüm alanlarda

  1. 3 points
    25.03.2019 tek kür yapıp bırakacağım... 25.09.2020 3. kürüm test-tren-anapolon
  2. 2 points
    Karaciger boyle bitmez, o doktorun diplomasina sovmek isterdim. Boyle doktorlar nasil mezun oluyor halen anlamis değilim. Karaciger kolay pert olacak bir organ degildir, uzun zaman lazim bitirmek icin. Her neyse sorununuz gunde 3+ litre su icmemek, karaciger koruyucu milk thistle ve enginar tablet veya enginarin kendisini kullanmamak diye dusunuyorum.
  3. 2 points
    olay dozaj yukseltme degil sabit dozaj ile devam edilmeli daha onceki kurlerin dozajlari yuksek olabilir fakat form yeni bir yukleme icin musait degil zor kilo alan biride olsa dogru beslenme sert antrenman kilo aldirir adele verir once bir beslenme planini ogrenmek ve ona goe yeni bir beslenme plani olusturmak gerek kullanilan urunleri suanki dozajini bilmek gerek .
  4. 2 points
    Magnezinc al eczaneden günde 2 tablet kullan
  5. 1 point
    Arkadaşlar şuan boldenon testo küründeyim ilk kürüm ilaçlar çalışıyor kür bittikten sonra test yaptıramayacağım buradaki doktorlar orjinal salak yapmıyorlar test falan ne yapmam lazım kafadanda pct yapılmaz biliyorum Adanada yardımcı olacak birileri var mı
  6. 1 point
    Buraya 60 satır her şeyi anlatan yazı yazmıştım ama göndermeyeceğim, bilmediğin çok şey var ki yaşından dolayı da böyle heyecanlı olduğunu düşünüyorum Pharmacom Tren Ace üretici fiyatı 19usd/vial eğer yüklü alım yaparsan burdan da indirim yapıyor. Kos koca pharmacom bu fiyat, senin ürettiğin cacık ne kadardan gider, kime satarsın ?
  7. 1 point
    Magnezinc kullanmalisin.. geçmiş olsun
  8. 1 point
    Marka değil satıcı kutu değil içerik al bu forumdan SP arkana bakma İçin rahat olsun
  9. 1 point
    sp al ben hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım
  10. 1 point
    Bahsetiğin kramp pump tarzında ise örnek olarak, yürürken veya kadiyo yaparken calflerin yürüyemeyecek kadar şişiyorsa veya antrenmanda acıyacak kadar pump oluyorsan danabolü kesince geçeceğini düşünüyorum, en azından bende bu şekilde olduğunu söyleyebilirim.
  11. 1 point
    çevreyi salla spordakiler bile zor anlar, bunların zararı yok ama şimdiye kadar öğrendiğim kadarıyla güçlü de değil pek bişey katmaz en iyisi tek kür yapıp bırakıcam deme
  12. 1 point
    Sağlam decanın 250 mg bile uçurur ....benim elimdekini yakında goz damlasi yapacam...😂😂😂😂😂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×