Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 14-01-2019 tüm alanlarda

  1. 1 point
    dianabolü çıkartıp 1-10 yapacağım derken ? dianabol kick start görevi görüyor 1-4 kullanman lazım. bolde ve deca aynı anda çalışmaz ikisi aynı reseptörlere bağlanan ilaçlar. yani demek istediğim ben hayatımda hiç böyle bir kür planlaması görmedim 1-4 dianabol 1-10 deca 1-12 testo enanth yap bi başlangıçta sonra gördüğün etkiye göre bolde ve testo enanthlada yarışmaya hazırlanan insanlar var uzatabildiğin kadar uzatabilirsin boldeyi çok temiz ilaç yok tren yok winstrol yok test priop bence uğraşma çünkü kür planlaman çok yanlış. Eczane ürünlerin şaşma @Loving hocaya ulaşıp ürün temin edebilirsin.
  2. 1 point
    Deca definasyon dönemlerinde bile kullanılabilen mucize bir üründür bunu bilenlerin sayısı da ülkemiz de 5'i geçmez sanırım. Zira ülkemizde inanılmaz derecede spor bilinçsiz yapıldığı için ilk kürde bu olmaz saçın dökülür kel kalırsın sertleşemezsin vb. gibi soyut şehir efsaneleri var. Halbuki her şeyin bir kontrol yöntemi var ama ülkemiz de bu spor inanılmaz bilinçsiz yapıldığı ezbere dayalı yapıldığı için her yer kirli bilgiler ile doludur. Mg konusu ise bu size göre öyle olabilir şunu şu şekilde örnekleyelim; sizinle bir masada karşılıklı oturduk aynı marka aynı lt'de bir alkol olsun (kötü bir örnek anlatım amaçlı) ikimizde aynı anda içmeye başladık ben 1. şişede hop bayıldım siz aynı marka aynı lt 10 şişede bayıldınız.. Bu nasıl oluyor ? Kime göre neye göre fazla genetik faktörler önemli onu izah etmek için bahsettim sizin 500 mg da aldığınız etki ile benim 500 mg x üründe aldığım etki her zaman benzer ama farklıdır. Keyifli forumlar.
  3. 1 point
    yaş 16 kardeşim ne kürü ne ilacı??? ilaç ticaret konusuna girersen @Loving seni engelleyecektir forumdan muhtemelen hiç girme o konulara senin yaşında kendi adıma şöyle tecrübe edindim ülkemizde bu düşünce tarzının kaç yaşlarına kadar indiğini.zaten doğal halin çok güzel maşallah hiç aklını karıştırma gelişim çağında ergenlik döneminde zaten hormonların anormal derecede değişiyor bu değişimi ciddi bir mutasyona uğratmamak için hiç bulaşma.
  4. 1 point
    İdmandan yarım saat önce 10mg Dianabol 15 dk önce de sert kahve. Sonra çatlayana kadar pumpp
  5. 1 point
    kreatini hayatınız boyunca hergün günde 5 gram istediğiniz saatte alabilirsiniz her zaman verim arttıracaktır. Kürden sonra vs durumlara atraksiyonlara girmenize pek gerek yok.
  6. 1 point
    Farklı markalarda birçok protein tozu kullandım ama böyle bir etkiyle karşılaşmadım. Etkisini hissettiğim tek supplement pre-workout.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×