Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 27-11-2017 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Daha da aciyorum o zaman bu iste bazi parametreler vardir benim bahsettigim olay vucudun cokmesi birak artik demesi degil yanetki belirtilerinin rutin yapilan testlerde ne kadar oynadigindan almak istediginiz riske gore degisir. Ayrica kullanacaginiz steroidi tanimaniz da onemlidir. Deca bizim ulkemizde pek taninmayan bir steroid. Su toplayan sisiren yuksek kayiplar yasayan felan hep duyariz. Fakat ostrojenik etkisi dusuk olarak gecmekte olan bir steroiddir kendisi. Dahasi deca definasyon kurlerinde de kullanilir bizim ulkemizde pek bilinmesede winstrol ile kombini gayet iyi sonuclar verir. Bizim ulkemizde kortizol dolu ilaclardan dolayidir bu decanin kullanim suresinin kisaligi balon gibi sisersinligi konumuza donelim cycle duration a bakarsaniz yil boyu kullanmanin uzun girmenin sartlari yazmaktadir bu kosullari duzenli olarak kontrol ettirip vucudunuzu stabil tuttugunuz surece sinirsiz sekilde kurde kalabilirsiniz. Diger attigim resimlerde de decanin kullanim alanlari ostrojenik etkileri verebilecegi zararlar yazmaktadir. Bunlara gore onlemlerinizi arttirmalisiniz.
  2. 2 points
    Merhaba; öncelikle bir forum yöneticisi ile muhatap olduğunuzu unutmayın ikinci husus şu konuda size destek veriyorum doğruya doğru yanlışa yanlış demek konusunda zira burada ben dahil hiç bir yönetici sizi küçük düşürücü sözler söylemeye hakkı yok sizinde bir platform paydaşı olarak hiç bir yöneticiye (eleştiride elbette bulunabilirsiniz.) küçük düşürücü sözler söyleyemezsiniz. Sizin zaten forum üyeleri olsun ilk kayıt olduğunuz zamandan bahsediyorum kullanıcıları bir ezikleme politikanız var buna çeki düzen vermeniz için size geçmişte ikaz'da ettim. Herkes her şeyi biliyor diye bir şey yok bende dahil olmak üzere daha nice şeyler öğreneceğiz ve yeri geldiğinde doğru bildiğimiz şeyler yanlış çıkabiliyor. Kimse ben platform yöneticisiyim diye dediklerime biat etmemeli Allah herkese bir akıl irade ve düşünme kapasitesi vermiş kişi yada kişiler bunu en verimli şekilde kullanamıyorsa bu bizim sorunumuz değil. Forumun en alt kısmına indiğiniz'de şu yazıyı göreceksiniz; Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Misal doğru olan şu değil mi ? @tolgacan94 verdiğiniz bilgiler belki size göre doğru ama bu platformda ve internet ortamında çok bilinçsiz arkadaş var bu yazdıklarınızdan şu kısımları doğru bulmuyorum sebepleri de buyurun kaynakları ile beraber burada lütfen bu konuda hassasiyete davet ediyorum sizi ve tüm platformu. Demek yerine 1 cümle içinde 10 yerde laf sokmaya çalışmışsınız. Bunlara gerek var mı ? Merdiven altı demişsiniz bodyci Ahmet demişsiniz vs vs. uzun lafın kısası eleştirmek güzeldir özellikle yapıcı platformu ve ortamı daha çok geliştirecek eleştirilere ihtiyacımız var her daim. Ama eleştirmek var eleştirmek var. Bundan sonra tüm üyelerimiz için söylüyorum lütfen nezaket çerçevesinde birbirmize yaklaşalım sivri dilli değil tatlı dilli olalım. Hem ne demiş atalarımız ? Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Keyifli forumlar
  3. 2 points
    Evigen (e vitamini)ni de çekersen enjektöre vurduktan sonra ağrı olmaz ya da çok az olur.
  4. 1 point
  5. 1 point
    Nolvadex ile tamoksifen aynı üründür yerine kullanılabilir. Sıkıntı olmaz. Ne zaman alacağın farketmez ama yemekten sonraları al
  6. 1 point
    Gelisim devam ediyorsa dozaj artisina gerek yok en fazla kuru uzatirsiniz. Kalori icin gainerden ziyade bir protein tozu alip yanina bu kovalarda satilan maltodextrin ile kendi istediginiz oranda cok daha uyguna getirebilirsiniz. Tadi yok gibi birsey.
  7. 1 point
    Evigen ampul kullanırsan eğer ağrın olmayacaktır
  8. 1 point
    bilmiyorum farkındamısınız... bir ara piyasa generics, sonra genesis, sonra omega meds, corbon, v.s derken şimdi oxydin ile hts labs kaynıyor.. tüm anabolik ürün satıcıları aynı ürünüyü satmaya başladığında ben o üründen şüphelenmeye başlıyorum.
  9. 1 point
    Beyler bir tane ilaç şirketinin adamıyla görüşme içerisindeyiz. Acaba gümrük sorun vs olur mu ? Ne biliyim paketi vs değiştirsek.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×